ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης

Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης έτους 2024

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης για την βιωσιμότητα έτους 2024 αρχίζει 19/09/2024, ώρα 12:00 με καταληκτική ημερομηνία τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20/10/2024.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή εφαρμογή του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. https://entitlements.opekepe.gov.gr.

Ως καταληκτική ημερομηνία τροποποίησης ή ακύρωσης εμπρόθεσμης αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης για την βιωσιμότητα έτους ενίσχυσης 2024 ορίζεται η Κυριακή 27/10/2024.

Εκτός περιπτώσεων κληρονομιάς, ανωτέρας βίας ή εξαιρετικών περιστάσεων, η μεταβίβαση δικαιωμάτων από τα περιφερειακά αποθέματα το έτος ενίσχυσης 2023 δεν είναι δυνατή για μια πενταετία.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται για πολλαπλούς βιασμούς από πρώην εργαζόμενες στα Harrods

Σιν Μπετ: Το Ιράν σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου με τη βοήθεια Ισραηλινού επιχειρηματία και εμπλοκή Τούρκων

50χρονος «διέλυσε» με τσεκούρι τα αυτοκίνητα των γειτόνων του στη Θεσσαλονίκη - Πίστευε ότι έβαλαν κρυφά κάμερες στο σπίτι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr