Ανδρέας Χατζηγιάννης: Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία

Ανδρέας Χατζηγιάννης: Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία

Όλα όσα ειπώθηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών. Με τιμώμενο πρόσωπο τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές έδωσαν το παρών

xatzigiannis
Μία συνάντηση γεμάτη ελληνισμό και ναυτιλία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Κηφισιά στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών. Τιμώμενο πρόσωπο στο δείπνο που ακολούθησε ήταν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ελλάδα και Κύπρος μαζί έστειλαν το μήνυμα η ισχύς εν τη ενώσει σε μία βιομηχανία που έχει όχι μόνο οικονομικό ρόλο αλλά και γεωστρατηγικό αφού η ναυτιλία για τον ελληνισμό είναι το… τέταρτο όπλο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, την Άννα Αγγελικούση, τον Νίκο Βαφειά, τον Γιώργο Οικονόμου, τον δρ Ιωάννη Κούστα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την Ιωάννα Προκοπίου, τον Βίλλυ Παναγιωτίδη, τον Πόλυ Βάσου Χατζηιωάννου, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Χάρη Βαφειά, τον Φραγκίσκο Κανελλάκη, τον Ανδρέα Μαρτίνο junior τον Δημήτρη Κοπελούζο, τον Αριστείδη Πίττα, τον Χάρη Βαφειά, τα τρία αδέλφια Τσαβίρη, τον Βασίλη Θεοχαράκη, τον Χαράλαμπο Φαφαλιό, τον Γιώργο Τσακίρογλου, τον Γιώργο Πατέρα, τον Διαμαντή Νικ. Πατέρα, τον Γιάννη Γ. Πατέρα.

Διαβάστε περισσότερα newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης