HELMEPA: Η ισχύς εν τη ενώσει των ναυτιλιακών εταιρειών για τη σωτηρία των Θαλασσών

Η Γενική Διευθύντρια, Όλγα Σταυροπούλου μιλώντας στο newmoney εξηγεί το δημιουργικό έργο της Ένωσης και αγαστή συνεργασία μεταξύ 353 εταιρειών για την μετάβαση στην επόμενη ημέρα

Η HELMEPA ανεβάζει στροφές, ενισχύοντας το αποτύπωμα της στη διεθνή ναυτιλία ως μία Ένωση που πρωταγωνιστεί στην πράσινη μετάβαση αλλά και στην κάλυψη-επιμόρφωση των στελεχών και των ναυτικών πάνω στις νέες σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας. Με δημιουργικότητα και επαγγελματισμό, τα μέλη προσφέρουν εθελοντικά γνώσεις και εργασία για να διασφαλίσουν ότι το όραμα των Ιδρυτών της ‘Ένωσης «Να σώσουμε τις θάλασσες» επιδεικνύοντας σύγχρονα αντανακλαστικά συμμετοχής και ανταπόκρισης στις περιβαλλοντικές, επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Συναντήσαμε στα γραφεία της HELMEPA την Γενική Διευθύντρια, Όλγα Σταυροπούλου ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Executive Board για τον πρόγραμμα Refresh Training:

«Η HELMEPA έχει 353 εταιρείες και περίπου 2.344 πλοία, παντός τύπου. Έχουμε και εθελοντές από τις εταιρείες, οι οποίοι έχουν φτιάξει το training committee, που είναι ένα συμβουλευτικό όργανο» μας εξηγεί η Όλγα Σταυροπούλου:

«Σε αυτό συμμετέχουν όλοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών-μελών και συζητάνε θεματικές για να γίνει διάχυση σε όλη τη ναυτιλία. Είναι από τα μέλη μας για τα μέλη μας, δεν υπάρχει εκεί ανταγωνισμός. Το μήνυμα είναι ελάτε να κινηθούμε όλοι μαζί και μοιράζονται τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε διάφορα θέματα που απασχολούν τη βιομηχανία.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έρχεται ισχυρός εμποδιστής αντικυκλώνας

Αποζημίωση $2,78 εκατ. σε 28χρονη νταντά από την Κολομβία - Το αφεντικό της την κατέγραφε με κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού

Laver Cup: Ο Αλκαράθ ολοκλήρωσε την ανατροπή και έκανε τον Τσιτσιπά να πανηγυρίσει ακόμα έναν τίτλο με την Team Europe
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr