Πλειστηριασμοί: Τι «κλήρωσε» για Demco, Χόντο και Dur

Άγονη η διαδικασία για το πρώην «στρατηγείο» του Δ. Κοντομηνά στην Παλλήνη, άλλαξε χέρια το ακίνητο του επιχειρηματία της Hondos Παλλάς Πολυκαταστήµατα

Άγονοι κατέληξαν και οι 13 πλειστηριασμοί που έγιναν νωρίτερα σήμερα και αφορούσαν το πρώην «στρατηγείο» του εκλιπόντος Δημήτρη Κοντομηνά στην Παλλήνη. Αντίθετα, άλλαξε χέρια το ακίνητο του Γεωργίου Χόντου στους Θρακομακεδόνες.

Το ακίνητο Χόντου στους Θρακομακεδόνες

Το συγκεκριμένο ακίνητο βγήκε με τιμή εκκίνησης 766.000 ευρώ και κατακυρώθηκε με 1 ευρώ παραπάνω, στις 766.001 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Χόντος, έχοντας διαχωρίσει την πορεία του από τα υπόλοιπα αδέλφια του και την αλυσίδα «Hondos Center», διατηρούσε την Hondos Παλλάς Πολυκαταστήµατα, η οποία ωστόσο προ επταετίας κηρύχθηκε σε πτώχευση.

Ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα τη doValue, στρεφόταν σε βάρος τόσο του Γεωργίου Χόντου όσο και της κόρης του Βασιλικής και αφορούσε ένα οικόπεδο 1.012,00 τ.µ στη Δηµοτική Ενότητα Θρακοµακεδόνων. Εντός του οικοπέδου υφίσταται διώροφη κατοικία (μεζονέτα) που αποτελείται από ισόγειο όροφο, ο οποίος περιλαμβάνει κουζίνα, w.c. και σαλονοτραπεζαρία και έχει επιφάνεια 115,75 τ.μ. και από πρώτο όροφο, ο οποίος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό και δύο λουτρά ενώ έχει επιφάνεια 74,50 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 766.000 ευρώ και αναλύεται σε 153.200 ευρώ για το δικαίωμα της επικαρπίας που ανήκει στον Γεώργιο Χόντο και σε 612.800 ευρώ για το δικαίωμα της ψιλής κυριότητας που ανήκει στην Βασιλική Χόντου.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr