ΑΑΔΕ: Διπλά τέλη κυκλοφορίας σε όσους δεν τα πλήρωσαν το 2019

ΑΑΔΕ: Διπλά τέλη κυκλοφορίας σε όσους δεν τα πλήρωσαν το 2019

Έρχεται «λυπητερή» σε 80.000 ιδιοκτήτες ΙΧ - Πώς «σβήνουν» τα πρόστιμα

teli-oximata
«Συστημένες» κλήσεις και πρόστιμα σε 80.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων επειδή επί πέντε χρόνια κυκλοφορούσαν τα οχήματά τους χωρίς να έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, στέλνει η ΑΑΔΕ.

Λίγο πριν παραγραφεί η αξίωση του δημοσίου λόγω παρέλευσης πενταετίας (στις 31 Δεκεμβρίου) η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εντόπισε μετά από ηλεκτρονική διασταύρωση, ποιοι ιδιοκτήτες δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας για το 2019, αλλά δεν είχαν καταθέσει πινακίδες ή δεν δήλωσαν το όχημα σε ακινησία στην εφαρμογή myCAR.

Από 27 Νοεμβρίου και μέχρι 3 Δεκεμβρίου θα «μοιράζει» πρόστιμα», που φτάνουν στο διπλάσιο της αξίας των τελών που «ξέχασαν» να πληρώσουν.

Email για διορθώσεις

Πριν συμβεί το «μοιραίο» πάντως, η ΑΑΔΕ ξεκίνησε ήδη και αποστείλει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου σε όσους εντόπισε ότι έχουν απλήρωτα τέλη, τομικές ειδοποιήσεις (μέσω email, Taxisnet ή με συστημένη επιστολή) ότι θα ανοίξει την πλατφόρμα myCAR, για να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις ή διορθώσεις που τους αφορούν και να «σβήσουν» τα πρόστιμα, αν το δικαιούνται.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο

H Ναόμι Κάμπελ έβαλε τα κλάματα στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο για τις φιλανθρωπίες που «έτρωγε»: Δεν είχα κανέναν έλεγχο

Το Ισραήλ αποδεκατίζει τη Χεζμπολάχ χτυπώντας εκατοντάδες στόχους στον Λίβανο - Στο κάδρο του πολέμου και οι Χούθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης