Κώστας Νεμπής: Πώς θα βαδίσουμε προς τον ΟΤΕ του 2030

Κώστας Νεμπής: Πώς θα βαδίσουμε προς τον ΟΤΕ του 2030

Πού εστιάζει η νέα στρατηγική του Οργανισμού - Οι τρεις βασικοί πυλώνες και οι δέκα στρατηγικές προτεραιότητες

nembis-ote
Τις κύριες στρατηγικές κατευθύνσεις με ορίζοντα το 2030 και τον οδικό χάρτη για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί μοιράστηκε με τους εργαζόμενους του ΟΤΕ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Κώστας Νεμπής.

Στο πλαίσιο τακτικής ψηφιακή επικοινωνίας (CEO Talks), ο κ. Νεμπής επανέλαβε πως το νέο όραμα του Ομίλου ΟΤΕ είναι να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους ψηφιακούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ευρώπης και χάρη στο ευρύ του αποτύπωμα να οδηγήσει και την Ελλάδα προς στις κορυφαίες θέσεις ψηφιακοποίησης στην Ευρώπη. Να συνδέει τους πελάτες του, κάνοντας την ζωή τους καλύτερη και να ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις βοηθώντας τις να αναπτυχθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Και όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον εργασίας που εμπνέει τους ανθρώπους του να δημιουργούν, να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται συνεχώς, όπως ανέφερε.

Εστιάζοντας στην επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας και του μετασχηματισμού του, το νέο πλάνο του ΟΤΕ βασίζεται σε τρεις βασικές δεσμεύσεις: να παρέχει την καλύτερη εμπειρία πελάτη μέσα από κορυφαία ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες συνδεσιμότητας, να παραμείνει σε θέση οδηγού στα δίκτυα νέας γενιάς και να διαμορφώσει ένα ακόμη πιο σύγχρονο και αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας, αξιοποιώντας τις ψηφιακές τεχνολογίες, πάντα με την υποστήριξη των ανθρώπων του. Τις δεσμεύσεις αυτές πλαισιώνουν η σταθερή δέσμευση στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, η αξιοποίηση της δύναμης ενός παγκόσμιου ομίλου όπως η Telekom και η αύξηση αξίας για τους μετόχους. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα φέρουμε και την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις ψηφιακοποίησης στην Ευρώπη, υπογράμμισε.

Για την νέα στρατηγική του ΟΤΕ, ο κ. Νεμπής έχοντας εργαστεί με την υπόλοιπη διοικητική ομάδα όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έθεσε τρεις βασικές περιοχές – πυλώνες που περιλαμβάνουν συνολικά δέκα στρατηγικές προτεραιότητες

Κλείσιμο
Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Νέα θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ με το βίντεό του - Γιατί δεν είπε καθαρά ότι θα είναι υποψήφιος και κάλεσε να γραφτούν μέλη

Καιρός - Κακοκαιρία Cassandra: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Europa League: Φοβερός Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός 3-0 την Μπράγκα στον Πειραιά - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης