Όμιλος Macquarie: Εστιάζουμε επενδυτικά στη χρηματοδότηση της ελληνικής ναυτιλίας

Υπεύθυνος στην Eλλάδα είναι ο Βύρωνας Κρητικός - Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο όμιλος με αφορμή το γεγονός αυτό είδαμε τον πρόεδρο του Greek Shipping Co-operation Committee Χαράλαμπο Φαφαλιό, τον Λέοντα Πατίτσα, τον Γιώργο Γιουρούκο, τον Άλεξ Χατζηπατέρα, την Ισμήνη Παναγιωτίδη και τον Γιώργο Σουραβλά

Στη χρηματοδότηση της Ναυτιλίας εστιάζει ο αυστραλιανών συμφερόντων επενδυτικός όμιλος Macquarie, οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα αφού μετά την απόκτηση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ, εξαγόρασε το 50% της Enel Green Power Hellas με σκοπό τη συνδιαχείριση των εν λειτουργία σταθμών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Με την χρηματοδότηση της ελληνικών συμφερόντων ναυτιλίας ασχολείται από το 2017 με πρώτο πελάτη τον Λέοντα Πατίτσα ο οποίος έχει σε εξέλιξη μεγάλο ναυπηγικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 19 πλοία διαφόρων τύπων.

Υπεύθυνος στην Eλλάδα είναι ο Βύρωνας Κρητικός ενώ επικεφαλής του Ναυτιλιακού τμήματος σε όλο τον κόσμο είναι ο Marc Hari.

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε όμιλος, χθες, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στον Άλιμο, το παρών έδωσε και η Ana Plecas asset management και υπεύθυνη των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Από την πλευρά Ελλήνων πλοιοκτητών, είδαμε τον πρόεδρο του Greek Shipping Co-operation Committee Χαράλαμπο Φαφαλιό,, τον Λέοντα Πατίτσα, τον Γιώργο Γιουρούκο, τον Άλεξ Χατζηπατέρα, την Ισμήνη Παναγιωτίδη και τον Γιώργο Σουραβλά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr