Attica – Παγκρήτια: Mε ανταγωνιστικά επιτόκια και ευνοϊκές προϋποθέσεις ήρθαν τα νέα προϊόντα “New Start”

Τα προϊόντα «New Start» έχουν στόχο να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και να ενισχύσουν αποτελεσματικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Attica Bank και Παγκρήτια Τράπεζα δίνουν το πρώτο «δείγμα γραφής» στον τομέα των τραπεζικών προϊόντων, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά «New Start», λίγες μέρες μετά τη νομική τους συγχώνευση.

Τα νέα προϊόντα «Προθεσμιακή Κατάθεση New Start» «Στεγαστικό Δάνειο New Start» και «Κεφάλαιο Κίνησης New Start», ενσωματώνουν προνομιακή τιμολόγηση και όρους, έχοντας σχεδιαστεί για να παρέχουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Με ανταγωνιστικά επιτόκια και ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους πελάτες, τόσο για τα δανειακά προϊόντα όσο και την προθεσμιακή κατάθεση, Attica Bank και Παγκρήτια Τράπεζα δείχνουν την πρόθεση τους να δημιουργήσουν ένα νέο τοπίο στην τραπεζική αγορά.

Τα προϊόντα «New Start» είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Attica Bank και της Παγκρήτιας Τράπεζας και αποτελούν την αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών της τράπεζας, με στόχο να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και να ενισχύσουν αποτελεσματικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Tα συγκεκριμένα προϊόντα βγήκαν στην αγορά μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την συνένωση δυνάμεων των δύο τραπεζών.

Πιο συγκεκριμένα:

Προθεσμιακή Κατάθεση New Start

• Απευθύνεται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που αναζητούν υψηλές αποδόσεις για τις καταθέσεις τους.
• Με ελάχιστο ποσό κατάθεσης που ξεκινά από €10.000 και με διάρκεια 4 μηνών, προσφέρει σε νέες καταθέσεις ένα από τα πιο ελκυστικά επιτόκια στην αγορά, σήμερα 3%, εξασφαλίζοντας σημαντικές αποδόσεις για τους καταθέτες.
• Η προθεσμιακή είναι διαθέσιμη και σε Δολάρια ΗΠΑ.

Στεγαστικό Δάνειο New Start

• Απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να προχωρήσουν στην αγορά ή ανακαίνιση κατοικίας και παρέχεται με σταθερά προνομιακά επιτόκια που ξεκινούν από 2,7%*(πλέον εισφοράς του Ν. 128/75), εξασφαλίζοντας χαμηλή και σταθερή μηνιαία δόση.
• Χωρίς έξοδα εξέτασης αιτήματος, καθώς και νομικού και τεχνικού ελέγχου.
• Με δυνατότητα προέγκρισης εντός 48 ωρών από την υποβολή της αίτησης.

Κεφάλαιο Κίνησης New Start

• To πρόγραμμα απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε επιχειρήσεις κάθε είδους, με κύκλο εργασιών έως €5 εκατ.
• Προσφέρει χρηματοδότηση με σταθερό, προνομιακό επιτόκιο 4,5%* (πλέον εισφοράς Ν. 128/75) για όλη τη διάρκεια του δανείου που μπορεί να φτάσει έως και τα 5 έτη, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τη ρευστότητά τους ή να επενδύσουν στην ανάπτυξή τους.
• Παρέχει χαμηλά έξοδα και γρήγορες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης.

Σημαντικός σταθμός στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα
Η συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια Τράπεζα αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, δημιουργώντας την πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα.

Ο νέος τραπεζικός οργανισμός ενισχύει την παρουσία του στον χρηματοπιστωτικό τομέα, τονώνοντας την οικονομική σταθερότητα και παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Η συγχώνευση οδηγεί στη δημιουργία μιας νέας, μεγάλης και υγιούς τράπεζας, κερδοφόρας και αποδοτικής, με συνολικό ενεργητικό περίπου €10 δισ., με υψηλή ρευστότητα και κεφαλαιακή επάρκεια, έτοιμη να υποστηρίξει την ελληνική οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Νew Start, στο κοινό δίκτυο καταστημάτων χωρίς ραντεβού, καθώς και στην ιστοσελίδα
https://www.attica-pancreta.gr

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr