Νίκος Λαβίδας (ΑΒ Βασιλόπουλος): Προτεραιότητα η επέκταση μας στην Κρήτη και τα νησιά

Οι αλλαγές που φέρνει η στροφή των τουριστών σε αγορές από τα σούπερ μάρκετ στους τουριστικούς προορισμούς - Τα αποκαλυπτήρια του καταστήματος στη Χερσόνησο Κρήτης και οι συμφωνίες με τους τοπικούς παραγωγούς

Με τον τζίρο των Σούπερ Μάρκετ φέτος το καλοκαίρι να έχει αυξηθεί 15% στους τουριστικούς προορισμούς καθώς οι τουρίστες στρέφονται από την εστίαση στο Σούπερ Μάρκετ για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ακρίβειας, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανάπτυξη της στην Κρήτη και τα νησιά.

“Η τάση είναι ξεκάθαρη. Οι τουρίστες ψάχνουν όλο και περισσότερο τα Σούπερ Μάρκετ, οπότε και η επέκταση μας στους τουριστικούς προορισμούς αποτελεί προτεραιότητα”, έλεγε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας κ. Νίκος Λαβίδας στο περιθώριο δημοσιογραφικής αποστολής για την παρουσίαση του νέου καταστήματος της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Χερσόνησο, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Απρίλιο σε έναν μεγάλο χώρο όπου -σημεία των καιρών…!- πριν στεγάζονταν μία μεγάλη επιχείρηση γουνοποιίας που έβαλε “λουκέτο” με την παύση των τουριστικών εισροών απ’ τη Ρωσία, αναπτύσσεται σε εμβαδόν 1.100 τμ απασχολώντας 24 άτομα μόνιμο προσωπικό και λειτουργεί 7 μέρες την εβδομάδα με διευρυμένο ωράριο ως τις 10 το βράδυ.

Αυτό είναι το 12ο ιδιόκτητο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο νησί ενώ διαθέτει άλλα τρία franchise εντός του Ηρακλείου καθώς και ένα κατάστημα χονδρικής ΕΝΑ στο Ηράκλειο.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έρχεται το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου

Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη

Σάλος στην Ισπανία από το χαστούκι που έριξε 31χρονος μετανάστης σε παιδί ενός έτους - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr