Πλειστηριασμοί: Το «φιλέτο» των Σπετσών και τι «κληρώνει» για τις οικογένειες Αγούδημου και Πατρώνη

Για αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί πλειστηριασμοί για «επώνυμα» ακίνητα - Η «καταιγίδα» για ιδιοκτησίες των Αγούδημων στην Κάσο, τα νέα οικόπεδα με θέα θάλασσα στη Σύρο και η αναστολή για Παράβαλο και Λύτρα

Πολλά «βαριά» και επώνυμα σφυριά έχουν προγραμματιστεί να χτυπήσουν από αύριο μέχρι και την Παρασκευή.

Για αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, μεταξύ των άλλων πλειστηριασμών ξεχωρίζει ένα ακίνητο που λόγω θέσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «φιλέτο», κάτι που φαίνεται και από την τιμή εκκίνησης.

Το πρώην «Ήλιος» στις Σπέτσες

Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο των Σπετσών έχει προγραμματιστεί να βγει σε εκούσιο πλειστηριασμό. Πρόκειται περί επίκοινου ακινήτου το οποίο επιδιώκεται να εκποιηθεί από τους δύο συγκύριούς του, κατόπιν δικαστικής προσφυγής και σχετικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς.

Το διανεμητέο ακίνητο είναι αστικό και συγκεκριμένα μία τετραώροφη οικοδομή τουριστικής εγκατάστασης (ξενοδοχείο), που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλης των Σπετσών και στη θέση “Αγορά’’ επί της παραλιακής οδού. Το οικόπεδο έχει έκταση 270,45 τ.μ. και η οικοδομή που καταλαμβάνει ολόκληρο τον χώρο του αποτελείται από ισόγειο, πρώτο, δεύτερο και τρίτο ορόφους και πρώτο όροφο σε εσοχή, συνολικής επιφάνειας 1.010 τ.μ. περίπου. Αυτοί περιλαμβάνουν τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Ήλιος», που ανήκει στην Γ’ κατηγορία, χωρητικότητας 54 κλινών.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr