Πώς το ανακαινισμένο κλειστό ΟΑΚΑ γίνεται μια συναρπαστική εμπειρία

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει αναμνήσεις σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον

Το βράδυ της Πέμπτης (10/10) οι φίλαθλοι της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν 2024-2025 με την Μπάγερν Μονάχου θα βρεθούν αντιμέτωποι με το μέλλον μέσα από το ASB GlassFloor.

Η εγκατάσταση του γυάλινου Full-LED Video δαπέδου, το οποίο έλαβε την επίσημη έγκριση της EuroLeague, αλλάζει τα δεδομένα και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την κληρονομιά του να θέτει υψηλότερα πρότυπα, τόσο για την εμπειρία των φιλάθλων όσο και για τις στρατηγικές επιχειρηματικές συνεργασίες και γίνεται η πρώτη ομάδα στην EuroLeague που χρησιμοποιεί μόνιμα το ASB GlassFloor και πρωτοπορεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το ASB GlassFloor πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία των φιλάθλων με τη μοναδική γυάλινη επιφάνεια και τα εκατομμύρια LED.

Το λειτουργικό σύστημα για τη διαδραστική αθλητική επιφάνεια, Glass Court OS, θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό AKTOR να εμφανίζει μοναδικά γραφικά κατά την είσοδο των αθλητών στο γήπεδο και στατιστικά αγώνα σε πραγματικό χρόνο, τα οποία θα παρουσιάζονται απευθείας στο γήπεδο. Αυτό το διαδραστικό και οπτικά σαγηνευτικό δάπεδο φέρνει μια νέα διάσταση στην ψυχαγωγία του αθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr