ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στο τιμόνι της παραχώρησης της Αττικής Οδού ο Βασίλης Χαλκιάς

Ψήφος εμπιστοσύνης σε ένα από τα ηγετικά στελέχη του αυτοκινητόδρομου με θητεία 28 ετών στην λειτουργία και συντήρηση του οδικού άξονα

Σε ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της Αττικής Oδού, τον κ. Βασίλη Χαλκιά πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας λειτουργίας και συντήρησης του έργου εμπιστεύεται η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ το τιμόνι της νέας 25ετους σύμβασης παραχώρησης του οδικού άξονα.

Ο κ. Χαλκιάς αναλαμβάνει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Αττικής Οδού Παραχώρησης ΜΑΕ κατόπιν πρότασης της διοίκησης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα στελέχη της Αττικής Οδού καθώς εργάστηκε στην εταιρεία λειτουργίας-συντήρησης (Αττικές Διαδρομές) για 28 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα δύο τελευταία παρέμεινε σε ρόλο συμβούλου.

Ο κ. Χαλκιάς παραιτήθηκε το Γενάρη του 2022 από τα καθήκοντά του μετά τα γεγονότα του χιονιά «Ελπίδα» που προκάλεσαν τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό εκατοντάδων οχημάτων και παρέμεινε μέχρι και την τελευταία μέρα της παραχώρησης της πρώτης περιόδου (έως τις 5 Οκτωβρίου του 2024) σε θέση συμβούλου διοίκησης.

Η επιλογή του για τη θέση της διοίκησης της Αττικής Οδού υποδηλώνει τη βούληση των νέων μετόχων να αναθέσουν την διαχείριση του αυτοκινητόδρομου σε ικανά και έμπειρα χέρια που θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του σημαντικού οδικού έργου για τις μετακινήσεις στην Αττική.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα, αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ιστορία της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, που πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια - Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr