Θ.Φέσσας (Quest): Η επόμενη μέρα του deal για την Μπενρουμπή – Οι ευκαιρίες των εξαγορών

Η επενδυτική στρατηγική του ομίλου - Τι «είδε» η διοίκηση πριν καταλήξει στη συμφωνία των 29,2 εκατ. ευρώ για το 70% - Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων

Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης συμφωνίας οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, ουσιαστικά, μετά τις ανακοινώσεις για την εξαγορά του 70% της Μπενρουμπή από τον όμιλο Quest, εν αναμονή των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.

Υπόθεση την οποία είχε αποκαλύψει η στήλη dark room του newmoney στις 28 Μαΐου 2024, ήταν σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες και οδηγήθηκε πράγματι σε αίσιο τέλος.

Το γεγονός ότι είχαν ξεκινήσει ήδη οι σχετικές συζητήσεις επιβεβαίωσαν άλλωστε ο ίδιος ο Θεόδωρος Φέσσας στο περιθώριο της Γ.Σ. των μετόχων στα μέσα Ιουνίου, όπως και ο CEO Απόστολος Γεωργαντζής («Είναι καλή εταιρεία, με καλύτερα περιθώρια από τα δικά μας, άρα υπό αυτή τη φιλοσοφία βρίσκεται μέσα στα ενδιαφέροντά μας»).

«Η στρατηγική μας κινείται στο πλαίσιο της επέκτασης του ομίλου με εξαγορές σε περιοχές όμορες των δικών μας δραστηριοτήτων, οι οποίες έχουν καλύτερα περιθώρια κέρδους και διαθέτουν καλές προοπτικές ανάπτυξης.
O CEO Απόστολος Γεωργαντζής

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ - Δείτε βίντεο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή που δεν πήρε ποτέ κόκκινη κάρτα

Η ΝΔ τραβάει γραμμή με τη Λατινοπούλου χωρίς να την καθιστά συνομιλήτρια - Η επανεμφάνιση των «πρώην»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr