H TEN δημιουργεί τον μεγαλύτερο στόλο dual fuel Afrmaxes tankers στον κόσμο

Όσα ειπώθηκαν στο 15ο ετήσιο συνέδριο - Strategic meeting της TEN

Θέματα γεωπολιτικής, οικονομίας, ναυτιλίας και φιλανθρωπίας – κοινωνικής προσφοράς συζητήθηκαν στο 15ο ετήσιο συνέδριο Strategic meeting της Tsakos Energy Navigation το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στον Αστέρα Βουλιαγμένης με τη συμμετοχή στελεχών και συνεργατών της εισηγμένης στο NYSE εταιρείας. Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζώρτζ Τσούνης ο οποίος εστίασε στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολή αλλά και παγκοσμίως.

Το παρών έδωσαν ανώτατα στελέχη της Goldman Sachs, της UBS και της Picquet και μεγάλων ναυλομεσιτικών οίκων τα οποία έκαναν παρουσιάσεις. Παρέστησαν επίσης η νέα πρέσβης του Παναμά Τζούλη Λυμπερόπουλος, στελέχη υπουργείων και συνεργάτες της εταιρείας από όλο τον κόσμο αλλά και εκπρόσωποι από τον ναυπηγικό κλάδο.

Ο Νίκος Τσάκος χαιρέτισε και ευχαρίστησε τους ομιλητές. Από την πλευρά του ο καπετάν Παναγιώτης ανέπτυξε το θέμα της ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΤΕΝ, Γιώργος Σαρόγλου μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας από το 1993 μέχρι σήμερα στις διεθνείς κεφαλαιαγορές, για το πως διαχειρίστηκε του διάφορους κύκλους της ναυλαγορά αλλά και πως βγήκε αλώβητη από τις διεθνείς κρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr