Κώστας Δελαπόρτας: Η DryDel παρέλαβε το 4ο νεότευκτο φορτηγό πλοίο «MV Lolita»

Η εταιρεία ολοκλήρωσε το ναυπηγικό της πρόγραμμα που περιελάμβανε την κατασκευή τεσσάρων bulk carriers

Το νεότευκτο φορτηγό πλοίο το «MV Lolita», μεταφορικής ικανότητας 40.420 dwt παρέλαβε η DryDel συμφερόντων του Κώστα Δελαπόρτα από την Namura Shipbuilding Co., Ltd. στο Imari της Ιαπωνίας.

«Η παραλαβή του πλοίου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού κεφαλαίου για την DryDel. Την ολοκλήρωση του ναυπηγικού προγράμματος. Αυτό σηματοδοτεί το 14ο πλοίο της DryDel στον ιδιόκτητο στόλο μας και την 4η παράδοση από το ναυπηγείο Namura μέσα σε μόλις πέντε μήνες» επεσήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Δελαπόρτας και προσέθεσε:

«Αυτό σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, ενισχύοντας περαιτέρω τον στόλο μας και ενισχύοντας την αφοσίωσή μας στην αριστεία στις θαλάσσιες επιχειρήσεις».



Σε σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα στελέχη της εταιρείας αναφέρουν: «Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DryDel, Κώστας Δελαπόρτας, και αξιόλογα μέλη της ομάδας DryDel παρευρέθηκαν στην τελετή ονοματοδοσίας. Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη σημασία αυτού του επιτεύγματος για την ανάπτυξη και το όραμα της εταιρείας μας. Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση αυτού του έργου. Στο πλήρωμά μας, ευχόμαστε ασφαλείς θάλασσες και ήρεμους ανέμους καθώς ξεκινούν αυτό το συναρπαστικό νέο ταξίδι. Σε περισσότερα επιτυχημένα ταξίδια μπροστά μας!».



Πηγή: newmoney

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία και Κατάρ ρυθμιστές της επόμενης ημέρας για τη Χαμάς - Ο πιθανός διάδοχος του Σινουάρ πήγε στην Άγκυρα και συνάντησε τον Φιντάν

Η μάχη του Λίαμ Πέιν με τους δαίμονές του: Ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης πριν από εβδομάδες

Η Χαμάς απορρίπτει την απελευθέρωση ομήρων στη Γάζα χωρίς κατάπαυση του πυρός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr