Luxury weddings: Οι προετοιμασίες, το «αστρονομικό» κόστος και οι απαιτήσεις των ζευγαριών

Κατά μέσο όρο, ένα πολυτελές event ξεκινάει από τα 100.000 ευρώ και μπορεί να ανέβει... πολύ ψηλά, ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων, την τοποθεσία, τις ημέρες που διαρκούν οι εορταστικές εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες που ζητούνται

Παλάτια, μουσεία και κρουαζιερόπλοια ως αίθουσες εκδηλώσεων, live ζωγράφοι που απαθανατίζουν τη στιγμή, καταξιωμένοι καλλιτέχνες για τη διασκέδαση, αμέτρητα φορέματα από οίκους και λουλούδια μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των luxury weddings, όπου η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, τα χρήματα φαίνονται και οι προσκεκλημένοι ξέρουν ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πάνε θα έχουν FOMO για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Οι πολυτελείς γάμοι, έχουν δύο χαρακτηριστικά: Το πρώτο είναι ότι ποτέ δεν διαρκούν μόνο μία μέρα. Αντιθέτως ξεκινούν από την καλά οργανωμένη -επίσης luxury- πρόταση γάμου συνήθως με ένα αρκετά βαρύ μονόπτερο. Συνεχίζουν με διάφορα events όπως τα bachelor, bridal shower και rehersal dinner. Επίσης συχνά οι γάμοι είναι δύο, ένας πολιτικός ο οποίος γίνεται σε κλειστό κύκλο και ένας θρησκευτικός, που αποτελεί και την κύρια τελετή. Οι εορτασμοί συνεχίζονται με το minimoon (ένα σύντομο ταξίδι μέλιτος) και το κανονικό honeymoon.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο να γίνει. Όπως λέει μιλώντας στο newmoney o πρόεδρος του Greek Destination Planners Association (GDPA), κ. Θωμάς Πολίτης, «καμία απαίτηση δεν “ακραία”. Με την ανάλογη συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου μας, όλα μπορούν να έρθουν εις πέρας με το ανάλογο φυσικά τίμημα».

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr