Bitcoin: Φλερτάρει με τα $70,000 μετά από εισροή $2,4 δισεκατομμυρίων

Bitcoin: Φλερτάρει με τα $70,000 μετά από εισροή $2,4 δισεκατομμυρίων

Το Bitcoin σκαρφάλωσε σχεδόν 10% στις επτά ημέρες μέχρι την Κυριακή, την καλύτερη εβδομαδιαία επίδοση του αρχικού κρυπτονομίσματος εδώ και περισσότερο από ένα μήνα

bitcoin
Το Bitcoin άγγιξε τα 70.000 δολάρια τη Δευτέρα, καθώς το άλμα των εισροών σε διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια για το μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, καθώς και η αισιοδοξία σχετικά με τις προοπτικές των κανονισμών των ΗΠΑ στήριξαν το κλίμα.

Το κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο 1% προτού περιορίσει τα κέρδη του και διαπραγματευόταν με μικρή μεταβολή στα 68.720 δολάρια στις 11 π.μ. στη Σιγκαπούρη. Τα μικρότερα tokens, όπως το δεύτερο στην κατάταξη Ether και το top-10 νόμισμα Solana, ταλαντεύτηκαν σε στενό εύρος τιμών.

Τα αμερικανικά spot-Bitcoin ETF προσέλκυσαν καθαρές εισροές σχεδόν 2,4 δισ. δολαρίων τις έξι ημέρες έως τις 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg, εν μέρει λόγω στοιχημάτων ότι οι αμερικανικοί κανόνες για την κρυπτογράφηση θα γίνουν πιο φιλικοί μετά τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
bitcoin-bbg
Κλείσιμο

Διαβάστε πεσσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η τραγική ιστορία της Σιρέλ Γκολάν που συγκλονίζει το Ισραήλ: Γλίτωσε τη σφαγή της Χαμάς, αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο «ορκισμένος εχθρός» του Ερντογάν

1 στους 2 επαγγελματίες δηλώνει τζίρο κάτω από 30.000 ευρώ - Ποια επαγγέλματα δήλωσαν λιγότερα και από πέρυσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης