Πράσινα ομόλογα για επενδύσεις σε καθαρότερες τεχνολογίες και αναβάθμιση του στόλου

Πράσινα ομόλογα για επενδύσεις σε καθαρότερες τεχνολογίες και αναβάθμιση του στόλου

Οι προκλήσεις της υπέρβασης των ανδροκρατούμενων προτύπων του κλάδου, υποστηρίζοντας τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και υποστήριξη των γυναικών ναυτικών

prasina-omologa
Με θέμα τις εξελίξεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία όσον αφορά τον τομέα της ESG, πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του ESG Shipping Awards 2024-δείκτες (Environment – Social – Governance) με παρόντες περισσότερους από 350 σημαντικούς ηγέτες του κλάδου, εμπειρογνώμονες και ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο. Έχει εξελιχθεί σε μια ζωτικής σημασίας πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων και την προώθηση των προσπαθειών βιωσιμότητας στον τομέα της ναυτιλίας.

Το συνέδριο προώθησε συζητήσεις σχετικά με τις προκλήσεις, τις μελλοντικές ευκαιρίες και τις ουσιαστικές συνεργασίες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας για την προώθηση των αρχών ESG στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εναρκτήριες παρατηρήσεις από τον Μανώλη Κουτουλάκη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος τόνισε την ταχεία μετατροπή της αναφοράς ESG και της βιωσιμότητας σε συγκεκριμένα και ουσιώδη στοιχεία του νέου επιχειρηματικού μοντέλου της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Διαβάστε πεσσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η τραγική ιστορία της Σιρέλ Γκολάν που συγκλονίζει το Ισραήλ: Γλίτωσε τη σφαγή της Χαμάς, αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο «ορκισμένος εχθρός» του Ερντογάν

1 στους 2 επαγγελματίες δηλώνει τζίρο κάτω από 30.000 ευρώ - Ποια επαγγέλματα δήλωσαν λιγότερα και από πέρυσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης