Τα deals του Θ. Φέσσα: Aπό την Q Telecom και την Cardlink, στην ACS και τη Μπενρουμπή

Τα deals του Θ. Φέσσα: Aπό την Q Telecom και την Cardlink, στην ACS και τη Μπενρουμπή

Οι συμφωνίες πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που καταγράφονται διαχρονικά στο ενεργητικό του επικεφαλής του ομίλου Quest - Μέσα σε 10 ημέρες… πούλησε και αγόρασε assets συνολικής αξίας άνω των 100 εκατ.

fessas
Δυο απανωτά deals αθροιστικής αξίας πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε χρονικό διάστημα μερικών μόλις ημέρων δεν θεωρείται κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο, ακόμα και για επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς.

Ο Θεόδωρος Φέσσας κατάφερε… να αγοράσει πρώτα το 70% της Μπενρουμπή (11/10/2024), αντίστοιχα, και να πουλήσει λίγο αργότερα το 20% της ACS (21/10/2024) με διαφορά ενός δεκαημέρου, με βάση τις ανακοινώσεις τουλάχιστον, καθώς οι διαπραγματεύσεις αυτού του επιπέδου αυτονόητα θεωρούνται πολύ πιο χρονοβόρες και κανείς «τρίτος» δεν μπορεί να γνωρίζει πότε ακριβώς άρχισαν.

Σίγουρο είναι πάντως ότι ο όμιλος Quest βγαίνει, για άλλη μια φορά, κερδισμένος. Με δεδομένο ότι από τις δυο συνεχόμενες συμφωνίες της διοίκησης, προκύπτει θετικό πρόσημο για το ταμείο του, άρα θα ενισχυθεί περισσότερο και η ρευστότητά του με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων συναλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Πονοκέφαλος» η εκτόξευση των ενοικίων: Έως 50% η αύξηση στην Αττική, τα 4 μέτρα του 2025

Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τα θησαυροφυλάκια της Χεζμπολάχ - Τι είναι η ιδιότυπη τράπεζα Al Qard Al Hassan

Βίντεο: Ο αρχηγός της αστυνομίας της Ιαπωνίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης