Η Δέσποινα Μοιραράκη βραβεύτηκε στα διεθνή βραβεία τουρισμού «7 Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards»

Η Δέσποινα Μοιραράκη βραβεύτηκε στα διεθνή βραβεία τουρισμού «7 Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards»

Στο Αμάλφι της Ιταλίας τα φετινά βραβεία του διεθνούς οργανισμού «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» - Η παγκόσμια διοργάνωση απονομής βραβείων για τον τομέα του τουρισμού στρέφει κάθε χρόνο τα φώτα επάνω της

winner-arthrou
Πενήντα επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο βραβεύτηκαν σε διαφορετικούς τομείς επιχειρηματικότητας στο Αμάλφι της Ιταλίας.

Ο οργανισμός 7 Stars Awards Luxury (SSLHLA) τίμησε τους επιχειρηματίες που ξεχώρισαν παγκοσμίως σε μια ειδική βραδιά με μουσική και γεύσεις της Ιταλικής κουζίνας, παραδίνοντας το βραβείο στον κάθε έναν ξεχωριστά.

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, βραβεύτηκε, για την εξειδίκευση της επιχείρησής της, στο custom made production μοντέρνων χειροποίητων χαλιών, για το 2024.

Μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που η ίδια διακρίνεται παγκοσμίως για την επιχείρηση της με τα χειροποίητα χαλιά. Πρώτη φορά ήταν το 2017 στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και δεύτερη φορά το 2022 στη Κωνσταντινούπολη.




winner
Δέσποινα Μοιραράκη, Γιώργος Μοιραράκης
Κλείσιμο


Τι είναι τα βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards

Τα βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards προσφέρουν απαράμιλλες ευκαιρίες δικτύωσης στα υψηλότερα κλιμάκια του κλάδου. Μέσω αποκλειστικών εκδηλώσεων και πλατφορμών, ο οργανισμός διευκολύνει τις συνδέσεις μεταξύ των ηγετών του κλάδου, των πολυτελών εμπορικών σημάτων και των απαιτητικών καταναλωτών, προωθώντας πολύτιμες σχέσεις και συνεργασίες.

Στο επίκεντρο των βραβείων Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards βρίσκεται το Signum Virtutis, η σφραγίδα αριστείας και η υψηλότερη μορφή αναγνώρισης στον κλάδο.

moiraraki-davlas
Δέσποινα Μοιραράκη, Γιώργος Ντάβλας


Το Signum Virtutis προορίζεται για την κορυφή της πολυτελούς φιλοξενίας και του τρόπου ζωής και διακρίνει τους αποδέκτες ως απαράμιλλους ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και το θαυμασμό των καταναλωτών πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. Η κατάκτηση των βραβείων ανοίγει τις πόρτες σε αποκλειστικές ευκαιρίες και προνόμια, από αυξημένη προβολή και κύρος έως πρόσβαση σε επίλεκτα δίκτυα και εκδηλώσεις, αναβαθμίζοντας τα εμπορικά σήματα και τη φήμη των αποδεκτών σε παγκόσμια κλίμακα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Ιερείς διακινούσαν μαύρο χρήμα προς νυχτερινά κέντρα - Υπεξαίρεσαν 3 εκατ. ευρώ

Ρομά διέλυσαν το Κέντρο Υγείας στα Σπάτα και επιτέθηκαν σε γιατρό, φύλακα και αστυνομικούς

Ρόδος: Υγειονομικές «βόμβες» οι υπαίθριοι χώροι στο κέντρο από τους μετανάστες - Ανυπόφορη η οσμή, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης