Τα φραγκοσυριανά ξεπλύματα, το ξεκουκούλωμα και ο Κ.Μ, τα «σαπάκια» στη Βουλή, η Prodea και οι φήμες για τ’ ακίνητα, τα ενοίκια στα κτίρια της Πειραιώς

Τα φραγκοσυριανά ξεπλύματα, το ξεκουκούλωμα και ο Κ.Μ, τα «σαπάκια» στη Βουλή, η Prodea και οι φήμες για τ’ ακίνητα, τα ενοίκια στα κτίρια της Πειραιώς

Χαίρετε, τώρα μη μου πείτε ότι δεν είναι sexy το θέμα με τους καθολικούς παπάδες και τα μπουζουξίδικα

DARKROOM_2022
Όχι ότι μας πειράζουν οι καθολικοί, ούτε όλοι οι παπάδες αλλά, αδελφάκι μου, κάπως περίεργο να φεύγουν εμβάσματα εκατοντάδων χιλιάδων από μία Αρχιεπισκοπή (Σύρου) σε κάτι εταιρείες αμφιβόλου ποιότητος (sic) που ασχολούνται με νυχτερινές δουλειές. Πάντως, ξαναλέμε ότι από το «Ξέπλυμα» γίνεται δουλειά τα τελευταία χρόνια από τον Βουρλιώτη, το θέμα είναι το μετά, δηλαδή όταν πάνε παρακάτω οι υποθέσεις…

Σαμαράς-κουκούλες

-«Λοιπόν, τώρα δεν ξέρω πόσο μέχρι τέλους θα το πάει ο Σαμαράς και αν εννοεί ότι θα το πάει μέχρι τέλους και με εμάς, αλλά ο Μητσοτάκης που κατηγορεί κάθε τόσο… το πήγε μέχρι τέλους με τη Novartis, βγάζοντας τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες». Το σχόλιο αυτό ανήκει σε πηγή μου από Μ.Μ και μάλιστα η ίδια πηγή παρέχει και τη νομική εξήγηση πώς επετεύχθη το «ξεκουκούλωμα» των μαρτύρων. «Στο καθεστώς της προστασίας μαρτύρων (άρθρο 218 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας) δεν υπήρχε πρόβλεψη για το τι γίνεται μετά την παροχή προστασίας.

Η κυβέρνηση προσέθεσε στο νέο ΚΠΔ που τέθηκε σε ισχύ την 1/5/2024, την παρ. 7 στο άρθρο 218 στην οποία ορίζεται: Η προσφορότητα και η αναγκαιότητα των μέτρων προστασίας εξετάζονται διαρκώς από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος δύναται, οποτεδήποτε, σε περίπτωση που έχουν επιβληθεί με διάταξή του να τα τροποποιήσει ή να τα ανακαλέσει ή σε διαφορετική περίπτωση να εισηγηθεί την τροποποίηση ή την ανάκλησή τους, όταν κατά την κρίση του διαφοροποιηθούν ή εκλείψουν οι λόγοι επιβολής τους».

Αυτή η διάταξη επέτρεψε στους ενδιαφερόμενους της υπόθεσης Novartis να καταθέσουν αιτήματα στους αρμόδιους εισαγγελείς, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι πρέπει να αρθεί το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων στην υπόθεση αυτή. Η πρώτη αντίδραση που λογικά αναμένουμε από κάποιους, είναι ότι καταργείται το καθεστώς προστασίας μαρτύρων. Η απάντηση είναι ότι το καθεστώς προστασίας παραμένει άθικτο και παρέχεται σε μάρτυρες και όχι σε ψευδομάρτυρες.

Τα σαπάκια στη Βουλή

Κλείσιμο
-Η πηγή μου με πληροφόρησε ότι χθες έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα αεροπλάνα-σαπάκια P-3B Orion, υπόθεση υπό διερεύνηση αδικημάτων αρμοδιότητας εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος. Και φυσικά στη Βουλή πήγε γιατί εξ αντικειμένου εμπλέκονται λόγω ιδιότητας -όταν έγινε η σκανδαλώδης προμήθεια- ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Πανούσης, ο Κοτζιάς και ο Δρίτσας. Τώρα να ξεκαθαρίσουμε κάτι, το ότι εμπλέκονται λόγω θέσης που κατείχαν τότε ο πρώην πρωθυπουργός και οι υπουργοί του δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχοι.

Αλλά το ότι δόθηκαν για επισκευή αεροπλάνα 60 ετών τότε (70 τώρα) έναντι 500 εκατ. δολαρίων και μάλιστα το 2015 (με capital controls, τεράστια δημοσιονομική κρίση κ.λπ.) και ακόμα δεν πετάει κανένα, ε, πώς να το κάνουμε, είναι θέμα. Αρμοδίως λοιπόν που ρώτησα στην πηγή μου πήρα την απάντηση ότι «το αδίκημα είναι παραγεγραμμένο» οπότε δεν μπορεί να γίνουν και πολλά στη Βουλή. Μάλιστα, εγώ το ακούω αυτό αλλά έχω μία απορία, γιατί τότε εστάλη από την εισαγγελία στη Βουλή, έτσι τυχαία ή από άγνοια του νόμου; Απίθανο να συμβαίνει.

Έχω όμως και μία διαπίστωση: Ότι πρόκειται για μία ντροπιαστική, σκανδαλώδη υπόθεση αφού σπαταλήθηκε μισό δισ. δολάρια του Έλληνα πολίτη και δεν παρεδόθη τίποτα. Αν δεν έχει αυτό μίζες, τότε ποιο έχει; Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα κάνουν τα κόμματα και πώς θα βρεθεί τρόπος να το κουκουλώσουν, αν το κουκουλώσουν. Ειδικά η νέα αξιωματική αντιπολίτευση του αναβαπτισμένου Ν.Α που επαναλαμβάνω… του ‘ρχεται λουκούμι να στριμώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους στην Κεντροαριστερά.

ΕΟΕ

-Από το Μ.Μ αρμοδίως και προς κάθε ενδιαφερόμενο διευκρινίζεται ότι στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «η κυβέρνηση δεν είναι με κανέναν» γιατί παγίως δεν παίρνει θέση σε αυτά. Έτσι, για να μη γίνονται παρερμηνείες…

Περί άλλων τυρβάζει…

-Από την εταιρεία Bluehouse πήραμε μία ομολογουμένως ευγενική επιστολή διαμαρτυρίας για όσα γράψαμε χθες («Ο Β. Πιζάντε κατηγορείται ότι άρπαξε κεφάλαια από funds) στην οποία μας ψέγει γιατί δημοσιεύσαμε πληροφορίες που τους θίγουν χωρίς να τους ρωτήσουμε την άποψή τους (πατήστε εδώ για την επιστολή). Αυτό που μας προξενεί εντύπωση είναι ότι η Bluehouse και ο κ. Πιζάντε «ξοδεύει» μερικές εκατοντάδες λέξεις στην επιστολή διαμαρτυρίας του προς εμάς, αλλά δεν λέει ούτε λέξη για την υπόθεση. Αφού λοιπόν μπήκε στον κόπο να μας πει «γιατί δεν με ρωτήσατε», ας μας πει ο ίδιος τι συμβαίνει. Τον ρωτάμε λοιπόν σήμερα, έστω με 24 ώρες καθυστέρηση, τι δεν αληθεύει απ’ όλα όσα του καταμαρτυρούν οι καταγγελίες;

Τα ακίνητα, η Prodea και η ΙΝΤΡΑΚΑΤ

-Υπάρχουν φήμες στην αγορά ότι η Prodea, που ψιθυρίζεται ότι ψάχνει λεφτά αυτόν τον καιρό, ετοιμάζεται να πουλήσει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Οι συζητήσεις λέγεται ότι αφορούν μια σειρά ακινήτων μεγάλης αξίας και μάλιστα με άριστους μισθωτές, όπως Σκλαβενίτης, Εθνική Τράπεζα και Δημόσιο. Οι φήμες πάλι θέλουν την ΙΝΤΡΑΚΑΤ να είναι σε συζητήσεις καθώς εντάσσεται σε μια από τις στρατηγικές κινήσεις που θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα, αν και από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ με πρόσφατη ανακοίνωση δεν επιβεβαιώνεται. Το τι ακριβώς θα συμβεί θα το μάθουμε την επόμενη εβδομάδα.

Τα παρεάκια του ΣΕΒ

-Την παρθενική εμφάνιση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΕΒ, είχαμε χθες στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Ο Θεοδωρόπουλος, που έχει συμμετάσχει σε όλες τις τελευταίες συνελεύσεις του ΣΕΒ, έδειξε λίγο αγχωμένος να κυλήσουν όλα ομαλά. Καθόταν στην πρώτη σειρά έχοντας από τη μια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό και από την άλλη τον Παπαλεξόπουλο και την Αικατερινάρη. Στη δεύτερη σειρά οι Θ. Φέσσας, Δ. Δασκαλόπουλος και Ευτ. Βασιλάκης έκαναν ένα παρεάκι, έχοντας δίπλα τους Παντελιάδη, Βερέμη και Σιάμισιη. Ενα άλλο παρεάκι έκαναν οι Αδωνις, Κικίλιας και Σκέρτσος που κάθονταν μαζί, ενώ στην πρώτη σειρά δίπλα ο ένας στον άλλον ήταν οι Χρυσοχοΐδης και Ανδρουλάκης που συνομιλούσαν μεταξύ τους.

Μειωμένες πωλήσεις 10% με 20%

-Δεν είναι καλά τα μηνύματα που έρχονται στη στήλη για την κίνηση στην αγορά. Μπορεί τα σούπερ μάρκετ να έχουν αυξημένες πωλήσεις (με τη βοήθεια του τουρισμού) αλλά η κατάσταση για τις αλυσίδες λιανικής δεν είναι εξίσου ανθηρή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώση πωλήσεων της τάξης του 10% με 20% σχεδόν καθολικά, με τους καλύτερους που προσπαθούν να κάνουν την εξαίρεση στον κανόνα να κινούνται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Τελική ευθεία για Avramar

-Με δύο υποψηφίους επενδυτές, τον ισπανικό όμιλο Atitlan και την Aqua Bridge Group από τα ΗΑΕ, μπήκαν στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Avramar. Οι σύμβουλοι των τραπεζών -κατά πληροφορίες- πραγματοποιούν παράλληλες συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους επί των δεσμευτικών προσφορών που κατέθεσαν προ ημερών, αναζητώντας μια όσο το δυνατόν καλύτερη συμφωνία, με δεδομένο ότι ο ταλαιπωρημένος όμιλος ιχθυοκαλλιέργειας είναι απαραίτητο να αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και να μπει σε μια σειρά με νέα κεφάλαια, μανατζμεντ, λειτουργίες κ.λπ., καθώς βρίσκεται σε οριακό σημείο με σημαντική μείωση της παραγωγής του.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχει οριστική ημερομηνία για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ωστόσο ιδανικά οι τράπεζες θα ήθελαν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να έχει οριστικοποιηθεί η επιλογή του προτιμητέου επενδυτή, κάτι που μένει να φανεί. Οι προτάσεις των δύο επενδυτών διαφέρουν μεταξύ τους και, όπως έχει γράψει η στήλη, το ισπανικό fund διαθέτει σημαντική γνώση του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας, ωστόσο ο όμιλος από τα Εμιράτα έχει «βαθιά τσέπη». Ανεξάρτητα πάντως ποιος από τους δύο θα επιλεγεί, θα απαιτηθεί κι άλλος χρόνος -γραφειοκρατία γαρ- μέχρι να αναλάβει πλήρως τα ηνία της Avramar, ενώ πολύ κρίσιμο είναι εάν τελικά θα επιλεγεί η οδός του πτωχευτικού ή της απευθείας πώλησης μετοχών.

Νοέμβριο το Gigabit Voucher

-Θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν την υπομονή τους όσοι ανέμεναν το κουπόνι επιδότησης Gigabit Voucher που είχε εξαγγελθεί εδώ και μήνες. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάσης, ανέφερε πως αναμένεται μετά τις 15 Νοεμβρίου, προς το τέλος του μήνα το πιθανότερο. Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι που το τελευταίο διάστημα είχαν ανησυχήσει για την καθυστέρηση, έχουν έτοιμες τις καμπάνιες τους για να προωθήσουν συνδέσεις οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber to the home – FTTH) καθώς μέσω του Gigabit Voucher χρηματοδοτείται το κόστος αναβάθμισης απλής σύνδεσης σε ευρυζωνική, με συνολικό κόστος επιδότησης τα 80 εκατ. ευρώ.

Ενοικιάζονται 17.191 τ.μ. στην οδό Πειραιώς έναντι 115.000 (αν έχεις 15 εκατ.)

-Από τους διαγωνισμούς των Ταμείων για την αξιοποίηση ακινήτων τους, μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των κεφαλαίων που απαιτούνται προς επένδυση από τον ανάδοχο έχει αυτός του e-ΕΦΚΑ για το ακίνητο στην οδό Πειραιώς 64 με ημερομηνία υποβολής των προσφορών, αργότερα από το νέο έτος, στις 5 Φεβρουαρίου: Πρόκειται για τον διαγωνισμό που είχε γίνει και στο παρελθόν για την εκμίσθωση του διατηρητέου ακινήτου επί της οδού Πειραιώς 64 στην Αθήνα, για χρονικό διάστημα σαράντα 40+10 ετών.

Ο μισθωτής θα πρέπει να προχωρήσει σε εργασίες κατασκευής- ανακαίνισης ελαχίστου ύψους 15 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ), ενώ το μίσθωμα έναρξης ορίζεται σε 115.000 ευρώ. Πρόκειται για κτίριο με δύο υπόγεια, ισόγειο και οκτώ (8) ορόφους, συνολικής επιφάνειας 17.191 τ.μ. και σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού το 2007, το ακίνητο χαρακτηρίστηκε ως μνημείο ως προς το κέλυφος και τα ουσιώδη τυπολογικά και αρχιτεκτονικά του στοιχεία.

Το επόμενο βήμα της Σακελλαρίου

-Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα της. Ωστόσο, όπως πληροφορείται η στήλη, η Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία προ ετών εισήλθε με… φόρα στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, ανοίγει πλέον τη δική της περπατησιά. Συγκεκριμένα, προχώρησε πριν από λίγες μέρες στη σύσταση της εταιρείας “AS Business Consulting ΙΚΕ”, με τα αρχικά της προφανώς να προέρχονται από το ονοματεπώνυμό της. Η εταιρεία έχει αντικείμενο την παροχή επιχειρηματικών συμβουλών, συμβουλών διαχείρισης κεφαλαίων (κεφαλαιακής διάρθρωσης, επενδύσεων, ρευστότητας), στρατηγικής κ.ά.

Το κεφάλαιό της είναι 5.000 ευρώ ολοσχερώς καταβεβλημένο κατά τη σύσταση της εταιρείας από την ίδια την Αναστασία Σακελλαρίου. Με λαμπρές σπουδές και μεταπτυχιακά στο International Banking και αφού θήτευσε για περισσότερα από 10 χρόνια σε κορυφαίες πολυεθνικές επενδυτικές τράπεζες στο Λονδίνο, η Α. Σακελλαρίου επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας το 2013 Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Στη συνέχεια ενεπλάκη με την Credicom και πρωταγωνίστησε στο ατυχές εγχείρημα της Praxia Bank, που λανσαρίστηκε ως η πρώτη πλήρως ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα και τελικά εξαγοράστηκε από τη Viva.

Τον Απρίλιο του 2020 ανέλαβε Chief Transformation Officer της Alpha Bank και μετά μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της τράπεζας. Τον Φεβρουάριο του 2024 «μετά την ολοκλήρωση του βασικού μετασχηματισμού της Alpha Bank» η Α. Σακελλαρίου ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τη θέση της Chief Transformation Officer και του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής, διατηρώντας συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα μετασχηματισμού.

Μετεγγραφές

-Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Διευθυντής Αξιοποίησης Μεγάλων Ακινήτων στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και από τον Ιούλιο του 2020 Μέλος Δ.Σ. της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, αλλάζει θέση. Μετατίθεται στη θέση Γενικού Διευθυντή στον ΕΦΚΑ, με ειδική αποστολή την αξιοποίηση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού.

Αναζητώντας τους Ιππότες και το Ιππικό…

-Τέταρτη διαδοχική πτωτική συνεδρίαση χθες στο Χρηματιστήριο, σε μια αγορά στην οποία ελάχιστοι ήταν διαθέσιμοι να αναλάβουν επενδυτικό κίνδυνο ενόψει ενός κρίσιμου τριημέρου με απρόβλεπτες γεωπολιτικές εξελίξεις. Οι πωλητές δεν έβρισκαν αγοραστές και γι’ αυτό η αξία των συναλλαγών κρατήθηκε στα 122,68 εκατ. ευρώ με 17,1 εκατ. σε πακέτα. Μέχρι τις 2 το μεσημέρι ο Γενικός Δείκτης προσπαθούσε να διατηρήσει το θετικό πρόσημο έως και τις 1.415,7 μονάδες (+0,61%) αλλά όπως συνέβη και στις προηγούμενες 3 συνεδριάσεις, μετά τις 2 υπέκυψε και αγωνίστηκε να κρατήσει το οχυρό των 1.400 μονάδων κλείνοντας στις 1.402,6 μονάδες (-0,32%). Στις 12:30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια συναλλαγή αξίας 2,1 εκατ., σε πακέτο 280.000 μετοχών του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην τιμή των 7,55 ευρώ.

Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τυχαία αυτή η συναλλαγή γιατί ακολούθησαν άλλα δύο πακέτα κι απ΄ ό,τι φαίνεται αγοραστής ήταν ο ίδιος -θεσμικός μάλλον- επενδυτής που δείχνει τώρα το ενδιαφέρον του. Το 62% των χθεσινών συναλλαγών αφορούσε πάλι μόνο τον τραπεζικό κλάδο αλλά σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τις προχθεσινές (πτώση μεγαλύτερη του 2,3%) με μια δειλή εξαίρεση τη Eurobank που έκλεισε με μικρά κέρδη +0,5% στα 1,9 Ευρώ. Η Cenergy, η ΔΕΗ και η Metlen βοήθησαν με το θετικό τους πρόσημο να κρατήσουν τον δείκτη πάνω από τις 1.400 μονάδες κι αυτό ίσως ήταν το μοναδικό κέρδος από τη χθεσινή συνεδρίαση.

Σημάδια ανάκαμψης από τη Γερμανία

-Σε περιόδους μεγάλης θαλασσοταραχής, όσοι κολυμπούν αναζητούν απεγνωσμένα σωσίβιο ελπίδας. Με απροσδόκητο ενθουσιασμό άνοιξε χθες το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, ακούγοντας την είδηση ότι δίνει σημεία ζωής και ελπίδας η επιχειρηματικότητα. Ο Δείκτης Flash Purchasing Manager Index (PMI) αυξήθηκε στο 48,4 τον Οκτώβριο από 47,5 τον προηγούμενο μήνα. Καλή η άνοδος του Δείκτη αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από το όριο των 50 μονάδων που είναι το επίπεδο που χωρίζει την επιχειρηματική επέκταση από τη συρρίκνωση.

Ο μεταποιητικός δείκτης PMI αυξήθηκε στο 42,6 από 40,6 τον Σεπτέμβριο, έναντι 40,8 που αναμενόταν. Ο PMI υπηρεσιών αυξήθηκε στο 51,4 από 50,6 τον Σεπτέμβριο, έναντι 50,6 αναμενόταν. Όλα αυτά έφεραν τον δείκτη DAX πάνω από τις 19.580 μονάδες, την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου στο 1,08054 παρασύροντας και τον γαλλικό χρηματιστηριακό Δείκτη CAC 40 σε θετικό πρόσημο.

Απειλή στεγαστικής κρίσης στην Αμερική

-Το αμερικανικό όνειρο απαιτεί ιδιόκτητη κατοικία. Οι Αμερικανοί αγοράζουν σπίτι συνήθως με ένα 30ετές δάνειο σταθερού επιτοκίου. Αυτό σημαίνει ότι οι σημερινοί ιδιοκτήτες κατοικιών, στην πλειοψηφία τους, έχουν δάνεια με επιτόκια από 3% έως 5% το πολύ. Αντιθέτως, όσοι θέλουν σήμερα να αγοράσουν σπίτι, βλέπουν ότι για πρώτη φορά από τις 8 Αυγούστου, το μέσο επιτόκιο ενός 30ετούς στεγαστικού δανείου είναι και πάλι πάνω από το 7%. Είναι εντυπωσιακό ότι από την ημέρα που η κεντρική τράπεζα FED ανακοίνωσε τη μείωση επιτοκίων-έκπληξη και οι αναλυτές προέβλεπαν νέες περικοπές στο κόστος του χρήματος, τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων έχουν αυξηθεί πάνω από μισή ποσοστιαία μονάδα.

Με τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων στο 7%, αυτοί που σήμερα έχουν σπίτι δεν έχουν κανέναν λόγο να μετακομίσουν σε καλύτερο-μεγαλύτερο και να εγκαταλείψουν τη χαμηλή δόση, ενώ αυτοί που έχουν ανάγκη για νέο σπίτι δύσκολα βρίσκουν κάτι που να ανταποκρίνεται στα οικονομικά τους δεδομένα. Η τιμή πώλησης μιας μεσαίου μεγέθους κατοικίας σήμερα στις ΗΠΑ τα στοιχεία δείχνουν ότι ξεπερνά τα 420.600 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι η δόση στεγαστικού δανείου του μέσου αγοραστή σπιτιού φτάνει 2.261 δολάρια τον μήνα, χωρίς να υπολογίζονται οι φόροι και τα λοιπά έξοδα. Το ποσό των $2.261 ξεπερνά το 36% του μέσου εισοδήματος των νοικοκυριών (προ φόρων) σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης