Απονεμήθηκαν τα βραβεία FEA 2024 για τα καλύτερα και πιο ασφαλή τρόφιμα
05.11.2024
17:35
Στο θεσμό συμμετέχουν μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, αλλά και ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου
Σε ειδική τελετή απονεμέθηκαν, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, τα διεθνή βραβεία Food Experts Award’s, FEA 2024. Ο θεσμός αφορά την επιβράβευση των εταιρειών τροφίμων με σπουδαία δουλειά, καινοτόμες ιδέες που υποστηρίζουν τον κλάδο με ποιοτικές υπηρεσίες και σέβονται τον καταναλωτή. Είναι η δεύτερη χρονιά που απενέμονται και στη χώρα μας βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων- ποτών και διοργάνωνονται από το site ασφάλειας τροφίμων Cibum.gr, στο πλαίσιο της έκθεση Food & Drinks by Detrop της Helexpo
Στο θεσμό συμμετέχουν μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, αλλά και ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για κάθε βραβείο που απονέμεται γίνεται απο ειδικούς επιστήμονες και αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της ισχυρής δέσμευσης που διακατέχει τους επαγγελματίες του κλάδου. Δηλαδή να προσφέρουν το καλύτερο στους Έλληνες καταναλωτές, αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει τον κλάδο τροφίμων.
Στα φετινά FEA 2024 βραβεύτηκαν επίσης επιστήμονες εξειδικευμένοι στην ασφάλεια των τροφίμων και προσωπικότητες που είναι επικεφαλής οργανισμών που έχουν παρουσιάσει σημαντικό έργο στην υπόθεση “Ασφάλεια τροφίμων” “Καλή διατροφή” και “Εξωστρέφεια” ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων (Στη φωτογραφία όλοι οι βραβευθέντες και οι διοργανωτές της εκδήλωσης). Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, ενώ την τελετή παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Ελένη Τσαγκά και Ηλίας Σιακαντάρης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη της κοινότητας που έχει ενισχυθεί με την παρουσία του cibum και του δημιουργού του Νίκου Γδοντέλη όσο και με τη διοργάνωση των FEA. Οι συζητήσεις που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια του cocktail που ακολούθησε, έφεραν κοντά ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών δημιούργησε ένα πνεύμα συνεργασίας που σίγουρα θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Διαβάστε περισσότερα και δείτε όλους τους νικητές ανα κατηγορία εδώ
Στο θεσμό συμμετέχουν μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, αλλά και ανεξάρτητοι επαγγελματίες του κλάδου. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για κάθε βραβείο που απονέμεται γίνεται απο ειδικούς επιστήμονες και αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της ισχυρής δέσμευσης που διακατέχει τους επαγγελματίες του κλάδου. Δηλαδή να προσφέρουν το καλύτερο στους Έλληνες καταναλωτές, αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει τον κλάδο τροφίμων.
Στα φετινά FEA 2024 βραβεύτηκαν επίσης επιστήμονες εξειδικευμένοι στην ασφάλεια των τροφίμων και προσωπικότητες που είναι επικεφαλής οργανισμών που έχουν παρουσιάσει σημαντικό έργο στην υπόθεση “Ασφάλεια τροφίμων” “Καλή διατροφή” και “Εξωστρέφεια” ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων (Στη φωτογραφία όλοι οι βραβευθέντες και οι διοργανωτές της εκδήλωσης). Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, ενώ την τελετή παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Ελένη Τσαγκά και Ηλίας Σιακαντάρης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη της κοινότητας που έχει ενισχυθεί με την παρουσία του cibum και του δημιουργού του Νίκου Γδοντέλη όσο και με τη διοργάνωση των FEA. Οι συζητήσεις που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια του cocktail που ακολούθησε, έφεραν κοντά ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών δημιούργησε ένα πνεύμα συνεργασίας που σίγουρα θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Διαβάστε περισσότερα και δείτε όλους τους νικητές ανα κατηγορία εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr