Τα πιάτα και τα κρασιά του άρτιου εορταστικού τραπεζιού

Ο σομελιέ του εστιατορίου Vezene, Γιώργος Καραμπουζούκης, περιγράφει τη σύνθεση μενού και κρασιών σε ένα αξέχαστο γιορτινό τραπέζι

Ξεκίνημα
“H βελουτέ κολοκύθας είναι πάντα μια γιορτινή επιλογή και συνδυαστικά με ένα Βιδιανό από την Κρήτη ή ένα Viognier από το Ροδανό αποτελεί την αφετηρία για ένα τραπέζι γεμάτο υποσχέσεις. Η γλυκιά γεύση και η λιπαρή υφή της κολοκυθόσουπας θα ταιριάξει εξαιρετικά με το έντονο πυρινόκαρπο φρούτο και τον βελούδινο χαρακτήρα αυτών τών κρασιών. Το Enstikto της Silva Δασκαλάκη από την ποικιλία Βιδιανό και το Condrieu του Francois Villard από Viognier είναι δυο εξαιρετικές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr