Συναντήσεις της Τρόικας με Παπανδρέου – Σαμαρά

Συναντήσεις της Τρόικας με Παπανδρέου – Σαμαρά

Διαβεβαιώνουν  οι πολιτικοί αρχηγοί πως η  Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις  της

Συναντήσεις της Τρόικας με Παπανδρέου – Σαμαρά
Τη διαβεβαίωση  πως η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ώστε να εφαρμοστεί σύντομα το πρόγραμμα στήριξης για τη χώρα επανέλαβε στα στελέχη της Τρόικας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στη συνάντηση που είχαν το πρωί.

Μια συνάντηση, η  πρώτη μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και λίγες ώρες μετά τις συζητήσεις που είχαν οι κύριοι Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελοι Βενιζέλο, με κύριο αντικείμενο την διασφάλιση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, προϋπόθεση για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας.

Κλείσιμο
Μετά το πέρας  των συζητήσεων με τον κύριο Παπανδρέου και ερωτηθείς, σχετικά με την  εκταμίευση της έκτης δόσης πάντως, ο κύριος Τόμσεν, περιορίστηκε να πει πως καμία πλευρά δεν θέλει να κάνει σχόλια στη φάση αυτή.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Τρόικας επισκέφθηκαν τα γραφεία  της ΝΔ, στη Συγγρού, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά με το ίδιο αντικείμενο.

Στο επίκεντρο της  συζήτησής τους βρέθηκε και το φλέγον θέμα των εγγυήσεων που ζητούν οι δανειστές μας, με τη θέση του κύριου Σαμαρά να είναι δεδομένη.

Ο αρχηγός της  αξιωματικής αντιπολίτευσης  τονίζει  ότι έχει δεσμευτεί θεσμικά ως αρχηγός κόμματος που στηρίζει την  κυβέρνηση συνεργασίας πως θα βοηθήσει στην εκπλήρωση αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου στο πλαίσιο του νέου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας.

Με βάση το πρόγραμμα  τα στελέχη της Τρόικας θα συναντηθούν  την Κυριακή το πρωί και με τον  πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης