Σβόμποντα: Η επιτυχία των ιδιωτικοποιήσεων εξαρτάται από κοινωνία και συνδικάτα

Σβόμποντα: Η επιτυχία των ιδιωτικοποιήσεων εξαρτάται από κοινωνία και συνδικάτα

Κρίσιμος κρίκος οι συμπράξεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα - Καμία απόφαση για τη λιμενική βιομηχανία αν αυτή είναι αντίθετη με τις προτάσεις της Κομισιόν και τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου


Σβόμποντα: Η επιτυχία των ιδιωτικοποιήσεων εξαρτάται από κοινωνία και συνδικάτα
Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι δύσκολο εγχείρημα, του οποίου η επιτυχία έγκειται στην αποδοχή από την κοινωνία και τα συνδικάτα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της πολιτικής ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χ. Σβόμποντα, σε συνάντησή του στον Πειραιά με τη διοίκηση του ΟΛΠ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σβόμποντα υπογράμμισε ότι οι συμπράξεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα αποτελούν κρίσιμο κρίκο στη διαδικασία οικονομικής ανάπτυξης και τόνισε ότι καμία απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί για τη λιμενική βιομηχανία αν αυτή είναι αντίθετη με τις προτάσεις της Κομισιόν και τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου. Αναφερόμενος στην τρόικα, είπε ότι οι απόψεις του είναι αρνητικές.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε., Γιώργος Ανωμερίτης, και τα επιτελικά στελέχη του οργανισμού παρουσίασαν στον κ. Σβόμποντα τα οικονομικά δεδομένα και τις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμένα Πειραιά, καθώς και τις απόψεις της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος για τη μεταρρύθμιση του ελληνικού λιμενικού συστήματος. Τέλος, ο κ. Σβόμποντα είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα λιμάνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης