Φιλανδός πρωθυπουργός: Δεν επαναδιαπραγματευόμαστε το ελληνικό χρέους

Φιλανδός πρωθυπουργός: Δεν επαναδιαπραγματευόμαστε το ελληνικό χρέους

«Υπήρξε μια μεγάλη αλληλεγγύη στην Ευρώπη. Έχουμε λάβει εκτενή μέτρα για τη σταθεροποίηση της Ευρωζώνης» ανέφερε ο Alex Stubb

Φιλανδός πρωθυπουργός: Δεν επαναδιαπραγματευόμαστε το ελληνικό χρέους
«Η Φιλανδία δεν πρόκειται να επαναδιαπραγματευτεί το ελληνικό χρέος σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές» ανέφερε ο Φινλανδός πρωθυπουργός Alex Stubb κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Νταβός.

Ερωτηθείς σχετικά με ελληνικές εκλογές που θα λάβουν χώρα την Κυριακή, ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας επανέλαβε την σκληροπυρηνική θέση που κρατά η χώρα του για το θέμα, ερχόμενος ήδη σε αντιπαράθεση με το ελληνικό κόμμα της Αριστεράς πριν ακόμα πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Κλείσιμο
«Υπήρξε μια μεγάλη αλληλεγγύη στην Ευρώπη. Έχουμε λάβει εκτενή μέτρα για τη σταθεροποίηση της Ευρωζώνης» ανέφερε ο Alex Stubb.

Αν και υποστήριξε πως δεν μπορεί να επέμβει στην πολιτική μιας χώρας η οποία πάει σε εκλογές, θεωρεί απαραίτητο να γνωστοποιήσει τη θέση της χώρας του.

«Θα ασχοληθούμε με οποιαδήποτε δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να συγχωρήσουμε οποιαδήποτε δάνεια έχουν παρθεί ή να πούμε ναι σε αναδιάρθρωση χρέους αυτή τη στιγμή»

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης