Λαγκάρντ: Είχαμε μια καλή συνάντηση με τον Βαρουφάκη

Λαγκάρντ: Είχαμε μια καλή συνάντηση με τον Βαρουφάκη

Δεν αποκάλυψε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ το περιεχόμενο της συζήτησης

Λαγκάρντ: Είχαμε μια καλή συνάντηση με τον Βαρουφάκη
Συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 17:30 (ώρα Ελλάδος), ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αμέσως μετά την άφιξή του στις Βρυξέλλες και πριν ξεκινήσει η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup που είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 (ώρα Ελλάδος).

Επρόκειτο για συνάντηση γνωριμίας, λένε οι υπάρχουσες πληροφορίες. Στη συνάντηση Βαρουφάκη-Λαγκάρντ φέρονται να ήταν επίσης παρόντες ο Πολ Τόμσεν -ο οποίος είναι πλέον διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ- και η ειδική σύμβουλος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Έλενα Παναρίτη.

Κλείσιμο
Αρχικώς είχε ανακοινωθεί ότι η κυρία Λαγκάρντ επρόκειτο να κάνει ανακοίνωση από τις Βρυξέλλες, στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Την είδηση γνωστοποίησε, μέσω Twitter, ο δημοσιογράφος των των Financial Times,  Peter Spiegel, σημειώνοντας, ωστόσο, πως οι δηλώσεις Λαγκάρντ είναι πιθανό να μην αφορούν στην Ελλάδα, αλλά στην Ουκρανία.

Λίγο μετά τις 17.00 ανακοινώθηκε ότι τελικώς η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ δεν πρόκειται να προβεί σε δηλώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον κ. Βαρουφάκη και προσερχόμενη στο Eurogroup, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ αρκέστηκε να δηλώσει: «Είχαμε μια καλή συνάντηση και μια καλή ανταλλαγή απόψεων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης