Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε επίδομα θέρμανσης

Δείτε αναλυτικά όλη τη διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων

                Με αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμοστής του TAXISnet Τίθεται χορηγούνται τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης.

               Το επίδομα ανέρχεται και φέτος σε 0,25 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που προμηθεύεται κάθε δικαιούχος. Θα καταβληθεί σε περίπου 500.000 νοικοκυριά σύμφωνα με συγκεκριμένα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και με ανώτατα όρια στα επιδοτούμενα λίτρα.

              Ειδικά για όσα νοικοκυριά στεγάζονται σε πολυκατοικίες η διαδικασία είσπραξης του επιδόματος είναι πιο πολύπλοκη. Κάθε ένοικος πολυκατοικίας, πριν προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να συνεννοηθεί πρώτα με τους άλλους ενοίκους και με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Ο τελευταίος οφείλει να υποβάλει ξεχωριστή αίτηση στην οποία θα πρέπει να συμπεριλάβει στοιχεία για όλους τους ενοίκους, προκειμένου η ατομική αίτηση του καθενός να γίνει δεκτή.

             Δείτε αναλυτικά όλη τη διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων καθώς και όλα τα υπόλοιπα "βήματα" που πρέπει να κάνετε για να εισπράξετε το επίεδο, κάνοντας κλικ εδω http://www.money-money.gr/news/ti-prepi-na-kanete-gia-na-parete-epidoma-thermansis-fetos/1109
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr