«COSMOTE Digital Marketing4U» - Ένας ειδικός, στην υπηρεσία της επιχείρησής σου

«COSMOTE Digital Marketing4U» - Ένας ειδικός, στην υπηρεσία της επιχείρησής σου

Η digital προώθηση του εταιρικού σας site γίνεται πλέον εύκολα και αποτελεσματικά με την νέα υπηρεσία COSMOTE Digital Marketing4U. Ένας ειδικός, στην υπηρεσία της επιχείρησής σου.

jyhgjyew
Τα ψηφιακά μέσα μπορούν να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να τους χαρίσουν εξωστρέφεια, προβολή και να αυξήσουν το πελατολόγιό τους, χωρίς να χρειάζεται να δαπανούν πολλά χρήματα ή να δεσμεύουν ανθρώπινους πόρους. Το COSMOTE Digital Marketing4U ήρθε και το κάνει αυτό για εσάς.

Τα τελευταία χρόνια το επιχειρηματικό περιβάλλον μεταβάλλεται διαρκώς. Νέοι κλάδοι, νέοι τομείς δραστηριοποίησης, νέες τεχνολογίες, αλλά και νέες μέθοδοι προώθησης και νέες ευκαιρίες για επικοινωνία.
Όποια κι αν είναι η επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ό,τι είδους κατάστημα και αν διατηρείτε -είτε στον πραγματικό είτε στον ψηφιακό κόσμο- σε όποια κατηγορία ελεύθερου επαγγέλματος και αν ανήκετε, οι πελάτες θα σας αναζητήσουν στα Social Media και το Google, εκεί θα μάθουν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και εκεί θα συζητήσουν για εσάς.

Η αρχή για την επικοινωνία μίας επιχείρησης μπορεί να γίνει μέσα από ένα λειτουργικό εταιρικό site, αλλά από μόνο του δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται να υπάρχει παρουσία και στο Facebook και ενδεχομένως και στο Instagram, η οποία θα ανανεώνεται συχνά. Μέσω αυτών θα μπορείτε να κάνετε καμπάνιες, που θα προσελκύουν δυνητικούς πελάτες και θα ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Ταυτόχρονα, μέσω του Google μπορείτε να ενισχύσετε τη θέση σας και να βγαίνετε πιο ψηλά στα αποτελέσματα των αναζητήσεων των χρηστών.

Κλείσιμο
Η COSMOTE κατανοώντας ότι οι ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για εξωστρέφεια, επικοινωνία και προβολή αυξάνονται διαρκώς, παρέχει μια σειρά από «λύσεις» και προϊόντα, που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία, ώστε να αναπτυχθούν εύκολα και αποτελεσματικά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται COSMOTE Digital Marketing4U και απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, καλύπτοντας όλα τα στάδια υλοποίησης μίας digital καμπάνιας, από τον σχεδιασμό της μέχρι την παρακολούθηση και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων. Η εξειδικευμένη ομάδα Campaign Managers, αξιολογεί τις επιμέρους ανάγκες των επιχειρήσεων και προτείνει λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ τους. Η ομάδα αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει καμπάνιες σύμφωνα με τους στόχους της κάθε εταιρείας, αλλά και τις διεθνείς τάσεις του digital marketing.

Η υπηρεσία παρέχεται με εφάπαξ χρέωση ανά καμπάνια. Για να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες την υπηρεσία, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον online
ή τηλεφωνικά στο 210-6333890. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης