Κερδίζει τις περιφέρειες η ΝΔ - Στο ΣΥΡΙΖΑ τα Ιόνια Νησιά - Ντερμπι η Αττική

Κερδίζει τις περιφέρειες η ΝΔ - Στο ΣΥΡΙΖΑ τα Ιόνια Νησιά - Ντερμπι η Αττική

Δείτε αναλυτικά ποιοι εκλέγονται 

Τα 33 η πιο δύσκολη ηλικία!
Κερδίζει τις περιφέρειες η ΝΔ - Στο ΣΥΡΙΖΑ τα Ιόνια Νησιά - Ντερμπι η Αττική
Η ΝΔ αναδεικνύεται στον μεγάλο νικητή των περιφερειών έως στιγμής, με άγνωστο ακόμη το αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την περιφέρεια Αττικής (Δείτε αναλυτικά εδώ
)

Κλείσιμο
Έως στιγμής, η ΝΔ αναδεικνύεται νικήτρια στις Περιφέρειες Θεσσαλίας, Αν. Μακεδονίας - Θράκης, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Βορείου Αιγαίου. Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης αναδείχθηκε νικητής από τον α΄γύρο.

Στη Θεσσαλία ο Κώστας Αγοραστός (ΝΔ) επανεκλέγεται με 55% έναντι του Νίκου Τσιλιμίγκα (ανεξάρτητος με υποστήριξη ΔΗΜΑΡ) με 45,24%.

Στην Αν. Μακεδονία-Θράκη ο Γιώργος Παυλίδης (ΝΔ) αναδείχθηκε νικητής με 54,73% έναντι του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αριστείδη Γιαννακίδη (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) με 45,27%.

Στην Πελοπόννησο ο Πέτρος Τατούλης (ανεξάρτητος με υποστηρίξη ΝΔ) επανεκλέγεται με 58,67% έναντι του Οδυσσέα Βουδούρη (ΣΥΡΙΖΑ) με 41,33%.

Στη Στερεά Ελλάδα ο Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ) με 55,81% κερδίζει τον Ευάγγελο Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ) με 44,19%.

Στο Νότιο Αιγαίο ο Γιώργος Χατζημάρκος (ανεξάρτητος με υποστήριξη ΝΔ) κερδίζει τον απερχόμενο περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη (ανεξάρτητος με υποστήριξη ΠΑΣΟΚ).

Στο Βόρειο Αιγαίο η Χριστιάνα Καλογήρου (ΝΔ) κερδίζει τον απερχόμενο περιφερειάρχη Θανάση Γιακαλή.

Στα Ιόνια Νησιά νικητής αναδεικνύεται ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος (ΣΥΡΙΖΑ) σημειώνοντας 61% έναντι του απερχόμενου Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου (ΝΔ).

Στην Κρήτη επανεκλέγεται ο Σταύρος Αρναουτάκης (ανεξάρτητος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) με 64,45% έναντι του Σεραφείμ Τσόκα (ΝΔ) με 35,55%.

Ο ανεξάρτητος Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κ. Μακεδονία αναδεικνύεται μεγάλος νικητής στη δεύτερη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας με 70,92% έναντι του Γιάννη Ιωαννίδη (ΝΔ) με ποσοστό 29,08%.

Ο ανεξάρτητος Θεόδωρος Καριπίδης αναδείκνυεται νικητής στη Δ. Μακεδονία με 56,65% έναντι του απερχόμενου Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή (ΝΔ).

Στη Δυτική Ελλάδα, ο ανεξάρτητος Απόστολος Κατσιφάρας επανεκλέγεται με 51,53% έναντι του Ανδρέα Κατσανιώτη (ΝΔ) με 48,47%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης