Επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνει το φετινό φθινόπωρο

Επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνει το φετινό φθινόπωρο

Το πέρασμα σταδιακά πολλών πλανητών απ’ την Παρθένο, το ζώδιο της εργασίας και της υγείας, θα φέρει στη νέα σεζόν την δυνατότητα για επαγγελματικά ξεκινήματα και δράσεις

Επίσης είναι εποχή που δημιουργούμε νέο καθημερινό πρόγραμμα, και ξεκινάμε καινούργια πράγματα σε θέματα υγείας και διατροφής. Όχι χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις ωστόσο στα παραπάνω.

Στις 2 Σεπτεμβρίου κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού, που ήδη απ’ τα τέλη Αυγούστου αυξάνει την δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό και την όρεξη, ενώ μας ωθεί σε έξυπνες, γρήγορες κι επιτυχημένες δράσεις. Μια επιρροή που επίσης ανανεώνει και φρεσκάρει τις δυνάμεις μας.

Κλείσιμο
Προσοχή χρειάζεται στην επικοινωνία με την πολεμική σύνοδο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 3/9, μια επιρροή που κάνει το κλίμα εύφλεκτο και τους ανθρώπους εριστικούς ή προκλητικούς στο λόγο αλλά και στην οδήγηση. Προσοχή σε ατυχήματα, βιασύνες, κοψίματα, τραυματισμούς στα άκρα. Δίνει ωστόσο αρκετή έμπνευση και ιδέες, ενώ φέρνει πολλές επαφές και ωθεί σε δυναμικές πρωτοβουλίες που αφορούν συζητήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες.

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στις 5/9 μάς βάζει σε μια περίοδο που θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε πολλές λεπτομέρειες της καθημερινής κι εργασιακής μας ζωής έως τις 22/10, και θα μας νοικοκυρέψει, ένα διάστημα με ξεκινήματα επαγγελματικά και υγείας/διατροφής. Εμμονή ωστόσο με λεπτομέρειες, άγχος και φοβίες για θέματα υγείας, αυξημένη κριτική.

Στις 5/9 επίσης ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε σταδιακά θ’ αρχίσουν να επανέρχονται στο κανονικό οι καθημερινοί ρυθμοί, ενώ από κει και πέρα το πεδίο θα είναι ελεύθερο για ξεκινήματα και συμφωνίες. Την ίδια μέρα κορυφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία προκαλεί έντονες τάσεις φυγής αυτές τις μέρες, αλλά και θολούρα, μπερδέματα, ψέματα και αυταπάτες. Αυξάνει ωστόσο την καλλιτεχνική και πνευματική έμπνευση και έφεση.

Στο ίδιο μοτίβο είναι και η επιρροή της πανσελήνου στους Ιχθύς που κορυφώνεται στις 6/9, μια “φευγάτη” πανσέληνος, που δίνει μερικές ακόμα ευκαιρίες για αποδράσεις, αλλά εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις, σύγχυση, παρανοήσεις και φυγοπονία. Απογειώνει όμως τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνικότητα. 

Το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 9/9 προσφέρει αίσθημα αναγέννησης και ισχύος, τονώνει τις δυνάμεις, τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά μας, ενώ ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Άτομα επιρροής αλλά και η ίδια η μοίρα, μάς βοηθούν.

Στις 10/9 εισέρχεται και ο Ερμής στην Παρθένο (είναι ήδη εκεί ο Ήλιος και ο Άρης), και θα κάνει την επικοινωνία αρκετά αποτελεσματική και ακριβή, έως τις 30/9 που θα κάτσει. Ο Ερμής είναι στη θέση του στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε βελτιώνει την επικοινωνία και οι καθημερινές συναλλαγές γίνονται επιτυχημένα. Παράλληλα, μας βοηθά να τακτοποιήσουμε διάφορες καθημερινές λεπτομέρειες και να εστιαστούμε σε πράγματα που χρειάζονται ακρίβεια.

Άλλη μια θετική όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται στις 13/9, σταθεροποιεί δεσμούς και συνεργασίες, ενώ φέρνει αξιόλογους και αξιόπιστους ανθρώπους στη ζωή μας. Σταθεροποιεί επίσης και θέματα οικονομικά. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας.

Όλα τα παραπάνω βέβαια θα έρθει να τα δοκιμάσει το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται στις 14/9 – ο αυστηρός κριτής Κρόνος κρίνει το κατά πόσο είναι σωστά, ρεαλιστικά και καλά δομημένα όσα κάνουμε. Η όψη αυτή, δοκιμάζει την αυτοπεποίθησή μας αυτές τις μέρες, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν απαιτητικά. Φέρνει επίσης εμπόδια, καθυστερήσεις, και ίσως έλλειψη ζωτικότητας κι ένα αίσθημα θλίψης. Ζητά υπευθυνότητα, δομή κι εργατικότητα.



Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ