Θάνος Τζήμερος: Τώρα ξεκινάμε

Θάνος Τζήμερος: Τώρα ξεκινάμε

Με μία ανοιχτή επιστολή στους ψηφοφόρους και φίλους του ο Θάνος Τζήμερος κάνει έναν πρώτο απολογισμό 100 μέρες μετά από την ιδρυτική συνδιάσκεψη του κόμματός του.

Εμ. Γκριμάλντι: Σε πλήρη εξέλιξη το ναυπηγικό πρόγραμμα
Θάνος Τζήμερος: Τώρα ξεκινάμε
Με μία ανοιχτή επιστολή στους ψηφοφόρους και φίλους του ο Θάνος Τζήμερος κάνει έναν πρώτο απολογισμό 100 μέρες μετά από την ιδρυτική συνδιάσκεψη του κόμματός του. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της «Δημιουργίας Ξανά», το κόμμα χωρίς πόρους έδωσε δύο δύσκολες εκλογικές μάχες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν υπήρχε το 2.2 της πρώτης, το 1.6 της δεύτερης, σε ένα κλίμα εντονότατης πόλωσης, θα φάνταζε θρίαμβος».
 
Ο Θάνος Τζήμερος με την επιστολή του ευχαριστεί Ευχαριστώ όλους όσοι τον πίστεψαν και πάλεψαν στο πλευρό του και ανακοινώνει ότι το Πολιτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 28 Ιουνίου με σκοπό να δρομολογήσει τα ακόλουθα:
 
Κλείσιμο
Την άμεση σύσταση σε σώμα της Επιτροπής Σύνταξης Κανονισμού Λειτουργίας της «Δημιουργίας, ξανά» (όπως προέκυψε από την συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής της 1/4/2012)η οποία θα υποβάλει προς ψήφιση τον Κανονισμό στην επόμενη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής.
Την άμεση σύγκλιση όλων των προσωρινών περιφερειακών επιτροπών με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών των περιφερειών τους ώστε να προβούν σε εκλογικό απολογισμό τον οποίον θα υποβάλλουν στον γραμματέα της Εθνικής Επιτροπής έως την 1.07.2012 για την άμεση ενημέρωση της Ε.Ε. και του Π.Σ.
Την σύγκλιση από τον Γραμματέα της Εθνικής Επιτροπής στις 11/7 με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
o       Ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας
o       Πλήρη Οικονομικό Απολογισμό
o       Εκλογικό Απολογισμό
o       Έγκριση Συμβουλίου Πολιτικού Σχεδιασμού
Τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης περιφερειακών οργάνων στις 15.09.2012
Τη σύγκλιση 5 προσυνεδρίων που θα παρουσιάσουν αλλά θα θέσουν και σε δημόσια διαβούλευση 15 θεματικούς τομείς της «Δημιουργίας, ξανά!» (3 τομείς ανά συνέδριο). Τα συνέδρια θα διεξαχθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα από 30/9 έως 30/11/2012.
Την σύγκλιση Εθνικής Επιτροπής στις 15/12 για την προκήρυξη του 1ου τακτικού Συνεδρίου με ημερήσια διάταξη:
o       Επικύρωση των θέσεων της Δημιουργίας, ξανά!
o       Εκλογή των θεσμικών οργάνων
o       Εκλογή Προέδρου
 
Ο κ. Τζήμερος κλείνει την επιστολή του με την φράση « πολιτική δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Είναι μαραθώνιος. Τώρα ξεκινήσαμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης