Αιχμαλωτίστε τις καλύτερες στιγμές της ζωής, με ένα μοναδικό κόσμημα!


Aυτά τα Χριστούγεννα εκφράστε την αγάπη σας με ένα μοναδικό δώρο από τις συλλογές της Pandora! Ανακαλύψτε τις πιο λαμπερές προτάσεις στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων, εμπνευσμένη από τη γιορτινή μαγεία και την ομορφιά του έναστρου νυχτερινού ουρανού.

Βραχιόλια και σύμβολα από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και λαμπερό κόκκινο σμάλτο αιχμαλωτίζουν τη χαρά των γιορτών και ξυπνούν αγαπημένες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, ενώ εντυπωσιακά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες cubic zirconia και blue crystal, λάμπουν στο βαθύ μπλε της νύχτας.



Tα διαχρονικά κοσμήματαPandora, συνδυάζουν πρωτοποριακή σχεδίαση με εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία και περνούν από γενιά σε γενιά, υπενθυμίζοντας τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής. Το κόσμημα κλειδί της PANDORA, είναι αναμφισβήτητα το βραχιόλι! Συνδυάστε μοναδικά χειροποίητα σύμβολα σε ένα απόλυτα προσωπικό κομμάτι, που θα αιχμαλωτίζει όλες τις αξέχαστες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί και χαρίστε της το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα.



Για ακόμη περισσότερες ιδέες, επισκεφθείτε ένα κατάστημα PANDORA ή το www.pandorashop.gr και δημιουργήστε συνδυασμούς κοσμημάτων αποκλειστικά για το αγαπημένο σας πρόσωπο, με σύμβολα που ξεκινούν από 19 ευρώ!



Tα κοσμήματα PANDORA σχεδιάζονται στην Δανία και είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.



Online αγορές στο www.pandorashop.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα της PΑΝDORA στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores

Αν θέλετε να είστε πάντα ενήμεροι για τις νέες προσθήκες στις συλλογές των κοσμημάτων PANDORA, αλλά και για να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια, γίνετε  μέλος στο PANDORACLUB, στο http://www.pandora.net/el-gr/pandora-club.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr