EURO 2020: Με Κροατία-Ισπανία (19:00) και Γαλλία-Ελβετία (22:00) συνεχίζεται η φάση των «16»

Δύο αγώνες περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα για τη φάση των «16» του EURO 2020 - Η Κροατία παίζει στις 7 το απόγευμα με την Ισπανία, ενώ, τρεις ώρες αργότερα, η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ελβετία

Δανία-Τσεχία και Βέλγιο-Ιταλία είναι τα πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών, έτσι όπως προέκυψαν από τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου. Η φάση των «16» συνεχίζεται σήμερα με ματς που... μπορεί και να κρύβουν εκπλήξεις.

Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Κροατίας με την Ισπανία στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης στις 19:00. Η παρέα του Λούκα Μόντριτς, φιναλίστ του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Ισπανία, που... ταλανίζεται από τις απειλές κατά της ζωής του Μοράτα.

Στις 22:00, η σκυτάλη περνάει στην «Αρένα Νατσιονάλα» του Βουκουρεστίου, όπου δύο χώρες με αρκετά κοινά, Γαλλία και Ελβετία, τίθενται αντιμέτωπες για μία θέση στα προημιτελικά. Λογικό φαβορί η ομάδα του Ντεσάμπ, η οποία ωστόσο δεν έχει έως τώρα αποδώσει το ποδόσφαιρο που θα περίμενε κανείς, με βάση τις μονάδες που διαθέτει, και έτσι επιτρέπει στην Ελβετία να ελπίζει.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

19:00 Κροατία-Ισπανία (ΑΝΤ1)
22:00 Γαλλία-Ελβετία (ANT1).

Ειδήσεις σήμερα:

Tζόνι Σόλινγκερ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row

Survivor: «Ξεσάλωσε» ο Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει... γλυκά από τον Άγιο Δομίνικο

Ερωτική εξομολόγηση του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr