Euro 2020: Γάλλοι οπαδοί μάζεψαν 270.000 υπογραφές για επανάληψη του ματς με την Ελβετία!

Euro 2020: Γάλλοι οπαδοί μάζεψαν 270.000 υπογραφές για επανάληψη του ματς με την Ελβετία!

Περισσότερα από από 270.000 άτομα έχουν υπογράψει ζητώντας την επανάληψη του αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Ελβετία για τους «16» του EURO, όπου οι Ελβετοί εξασφάλισαν την πρόκριση στα πέναλτι (5-4)

mbappe343
Δεν λέει να κοπάσει στη Γαλλία ο απόηχος του αποκλεισμού από την Ελβετία στα προημιτελικά του Euro 2020. Μάλιστα, η δυσαρέστεια στις τάξεις των οπαδών των τρικολόρ είναι τόσο μεγάλη που πάνω από 270.000 αιτούνται στην UEFA την επανάληψη του αγώνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccfkyfgjxm8p-st)


Ειδικότερα, χιλιάδες Γάλλοι μέσω της πλατφόρμας Les Lignes Bougent, ζητούν την επανάληψη του αγώνα για την φάση των «16» ή έστω την επανάληψη της διαδικασίας των πέναλτι, καθώς θεωρούν πως υπάρχει παράβαση του Ζόμερ στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαπέ και απέκρουσε ο Ελβετός γκολκίπερ.
Κλείσιμο
Γαλλια

Ένα πέναλτι που και ο ίδιος ο Ζόμερ περίμενε το VAR για να πανηγυρίσει, καθώς όπως φαίνεται και στην μετάδοση, έχει μετακινηθεί μπροστά. Γι’ αυτό και διαμαρτύρονται οι Γάλλοι φίλαθλοι καθώς περίμεναν να μην μετρήσει το πέναλτι από την στιγμή που ο Ζόμερ ήταν εκτός θέσης πριν σουτάρει ο Μπαπέ, αστοχώντας και στέλνοντας την Γαλλία σπίτι της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccfl615ex601-st)


Βέβαια, όσες υπογραφές και να μαζευτούν, ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα δεν υφίσταται. Από την στιγμή που και το VAR έκρινε πως όλα έγιναν νόμιμα, τα πάντα είχαν τελειώσει, ωστόσο αυτό δεν έχει «χωνευτεί» ακόμη από τους Γάλλους.


Ο Μακρόν έστειλε μήνυμα στον Εμπαπέ

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Le Parisien, ο Γάλλος πρόεδρος αντάλλαξε μηνύματα στο κινητό με τον φορ της Παρί, στα οποία "παρηγορούσε" στην ουσία τον Εμπαπέ που έχασε το κρίσιμο πέναλτι και κόστιζε την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης στην ομάδα του. Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται ακριβώς τι ελέχθη, ωστόσο η έκπληξη του Εμπαπέ ήταν δεδομένη όταν είδε το μήνυμα του Μακρόν.

Ο σάλος με την επίθεση της μητέρας του Ραμπιό στην οικογένεια του Εμπαπέ

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει τη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό να επιτίθεται στην οικογένεια του Κιλιάν Εμπαπέ μετά το χαμένο πέναλτι του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της Γαλλίας από την Ελβετία στο Euro 2020.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βερονίκ Ραμπιό είχε απαράδεκτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα για τη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ στο βίντεο φαίνεται να λέει στους συγγενείς του Εμπαπέ: «Είναι απαράδεκτο, για έναν παίκτη του επιπέδου του, πώς εκτέλεσε το πέναλτι. Ήταν πολύ αδύναμο. Ελπίζω να τον επιπλήξετε»!



Η μαμά Ραμπιό φέρεται να είχε ανάλογο επεισόδιο και με συγγενείς του Πογκπά, τους οποίους κατηγόρησε στη φάση της ισοφάρισης της Ελβετίας, μετά από λάθος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΥ: Να γίνονται τεστ στα σχολεία για να αποφευχθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Φωτιά στη Νέα Κηφισιά: Στις αυλές οι κάτοικοι, βοηθούν στην κατάσβεση (βίντεο + φωτό)

Πανελλαδικές εξετάσεις: Άνοιξε η εφαρμογή καταχώρισης κινητών για τη λήψη των αποτελεσμάτων με SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK