Κέιν για την Εθνική Αγγλίας στο Euro: Ερχόμαστε για να γράψουμε ιστορία

Ο Χάρι Κέιν ήταν φιναλίστ στο Euro 2021 με τα «Λιοντάρια»

Το 2021 η Εθνική Αγγλίας έφτασε στον τελικό του Euro και έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από την Εθνική Ιταλίας. 

Ο Χάρι Κέιν έχασε την ευκαιρία να στεφτεί πρωταθλητής Ευρώπης και πλέον ο αρχηγός των «Λιονταριών» δηλώνει ότι ταξίδεψε με την ομάδα στην Γερμανία για να γράψει ιστορία στο Euro 2024. 

Ο διεθνής επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ για το εάν η Αγγλία είναι φαβορί και σημείωσε: «Νομίζω ότι έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να έχουμε αυτό το στάτους μέσα από τα προηγούμενα τουρνουά που είχαμε. Αλλά είμαστε επίσης μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ξανά EURO, οπότε προσπαθούμε να γράψουμε ιστορία εδώ. Αυτός είναι ένας στόχος που θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε, αλλά ξέρουμε ότι θα έχουμε μακρύ, σκληρό δρόμο μπροστά μας». 

Για τις επιλογές των παικτών από τον Σάουθγκειτ και για τα νέα ταλέντα: «Ο Σάουθγκειτ έπρεπε να λάβει κάποιες δύσκολες αποφάσεις με την ομάδα, επειδή έχουμε μερικούς πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες για την Αγγλία. Αλλά, για μένα προσωπικά, είναι φανταστικά. Θέλω να παίζω με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ασίστ, να σκοράρουν, να έχουν καλή κίνηση, να παίρνουν την μπάλα σε στενά σημεία, και τα έχουμε όλα αυτά.

Έχουμε απίστευτα νεαρά ταλέντα που είναι ατρόμητα και θέλουν να πάρουν την μπάλα και να παίξουν. Ελπίζω ότι τα παιδιά μπορούν να στηριχθούν πάνω μου και να μου κάνουν ερωτήσεις, και αν μπορώ να τους βοηθήσω να ξεπεράσουν οτιδήποτε, τότε είναι υπέροχο. Αλλά έχουμε τόσο καλή χημεία, μιλάμε ή τρώμε πάντα μαζί και πάντα γίνονται συζητήσεις, οπότε αυτό μας βοηθάει».



Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr