Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτοιμος για το 6ο Euro της τεράστιας καριέρας του

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε το 2004 κόντρα στην Εθνική Ελλάδος την πορεία του στο Euro - Ο Ρονάλντο είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του τουρνουά

Έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία στα γήπεδα της Γερμανίας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο 39χρονος επιθετικός από την Πορτογαλία θα γίνει την Τρίτη (21/6) στο παιχνίδι με την Τσεχία στη Λειψία ο πρώτος παίκτης που θα έχει αγωνιστεί σε 6 Euro. Ήδη από το 2020 είναι πρώτος σε παρουσίες (5), σε συμμετοχές σε τελική φάση (24) και σε γκολ σε τελική φάση αφού έχει 14! 



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε την πορεία του σε Euro το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Το παρθενικό του παιχνίδι του έδωσε στην πρεμιέρα με την Ελλάδα με την χώρα μας και την Πορτογαλία να φτάνουν στον τελικό. Εκεί τα παιδιά του Ρεχάγκελ στέρησαν την κούπα από τους οικοδεσπότες. 



Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει και στα 5 Euro που έχει παίξει. Το 2004 πέτυχε 2 γκολ, ενώ βρήκε δίχτυα το 2008 (1), το 2012 (3), το 2016 (3) και το 2020 (5), τερματίζοντας ως πρώτος σκόρερ με τον Πάτρικ Σικ της Τσεχίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)


Σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στην Ελλάδα στην πρεμιέρα του 2004. Το 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης. 

Ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε για 21η σερί χρόνια με την φανέλα Εθνικής ομάδας! 




Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr