Euro 2024: Σκωτσέζος σήκωσε το κιλτ συμπατριώτη του στο Μόναχο ενώ η Welt το έδειχνε live – Δείτε βίντεο

«Ω Θεέ μου» αναφώνησε ο δημοσιογράφος - Παραδοσιακά οι Σκωτσέζοι δεν φορούν εσώρουχα κάτω από τα κιλτ - Γεμάτοι οπαδούς οι δρόμοι του Μονάχου για τον πρώτο αγώνα του Euro μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας

Τα γεννητικά όργανα ενός οπαδού είδαν σε ζωντανή μετάδοση όσοι παρακολουθούσαν χθες το βράδυ το ρεπορτάζ του Γερμανού δημοσιογράφου της τηλεόρασης της Die Welt, Στέφεν Σβάρτσκοπφ, από το Μόναχο, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Euro.

Ένα 24ωρο πριν τον πρώτο αγώνα, με την Εθνική Γερμανίας να αντιμετωπίζει την Εθνική Σκωτίας, ο Γερμανός δημοσιογράφος βγήκε στους δρόμους της βαυαρικής πρωτεύουσας για να μεταδώσει τον «παλμό» που επικρατεί στη χώρα του, την «οικοδέσποινα» του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος.

Βλέποντας τους Σκωτσέζους να πανηγυρίζουν πριν από τον αγώνα, ο Γερμανός ρεπόρτερ έμεινε παγοκολώνα όταν ανακάλυψε τι υπήρχε κάτω από το παραδοσιακό κιλτ ενός οπαδού. Σημειώνεται πως είθισται κάτω από τα κιλτ οι άνδρες να μην φορούν εσώρουχα.



Σήκωσε το κιλτ και αποκάλυψε τα ευαίσθητα σημεία του

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ένας Σκωτσέζος οπαδός είχε την ιδέα να σηκώσει το κιλτ ενός άνδρα που φορούσε όμως τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας με την κάμερα να απαθανατίζει το γεγονός. Αυτό που φάνηκε όμως ξάφνιασε τον Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος, αφού αναφώνησε «Ω Θεέ μου», συνέχισε το ρεπορτάζ.

«Ένας τηλεπαρουσιαστής της γερμανικής “Die Welt” έμεινε έκπληκτος όταν ένας οπαδός της Εθνικής Σκωτίας σήκωσε το κιλτ ενός άνδρα αποκαλύπτοντας τα ευαίσθητα σημεία του. Ο άνδρας φορούσε φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, αλλά δεν ήταν σαφές ποια ομάδα υποστήριζε», σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.


Στο μεταξύ, ένας Σκωτσέζος οπαδός έβαλε ένα αυτοκόλλητο της ομάδας του στη μπλούζα του Γερμανού ρεπόρτερ.




«Ω Θεέ μου» είπε ο δημοσιογράφος

Μιλώντας στα γερμανικά, ο δημοσιογράφος της «Die Welt» προσπάθησε να μεταφέρει το κλίμα στο Μόναχο, κυρίως όμως αυτό που είδε μπροστά στα μάτια του:

«Πραγματικά, ήταν παραδοσιακό, θα έλεγα. Δεν μιλώ μόνο για τις ποδοσφαιρικές φανέλες τους, αλλά φυσικά και για τις σκωτσέζικες φούστες, τα κιλτ, που φοριούνται εδώ από οπαδούς. Αυτό που επίσης βλέπω και νομίζω ότι είναι αρκετά ωραίο είναι ένας οπαδός που φοράει φανέλα της Γερμανίας και σκωτσέζικο κιλτ.

Κι όταν ένας Σκωτσέζος οπαδός αποφάσισε να σηκώσει το κιλτ του άνδρα, όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, ο Γερμανός δημοσιογράφος είπε φωναχτά σε ζωντανή μετάδοση: «Ω Θεέ μου».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο συνδυασμός της γερμανικής φανέλας και της σκωτσέζικης φούστας δείχνει την διάθεση που επικρατεί στη χώρα του λίγο πριν τον κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα που ανοίγει την αυλαία του Εuro.



Ειδήσεις σήμερα:

Πούτιν: Έχουμε φτάσει κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή χάρη στην αλαζονεία της Δύσης

Έρευνα Opinion Poll: Η ακρίβεια έπαιξε ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα - Να πάρει μέτρα η κυβέρνηση λέει το 40%


Ορθώς επιβλήθηκε το πρόστιμο στο «οικόπεδο με τον χλοοτάπητα» λέει ο δήμος Χαλανδρίου και εξηγεί γιατί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr