Euro 2024: Η ταινία της Adidas για την Εθνική Αγγλίας με πρωταγωνιστή τον Μπέλιγχαμ, υπό τους ήχους των Beatles - Βίντεο

Euro 2024: Η ταινία της Adidas για την Εθνική Αγγλίας με πρωταγωνιστή τον Μπέλιγχαμ, υπό τους ήχους των Beatles - Βίντεο

Το «Hey Jude» των Beatles  επενδύει μουσικά το βίντεο- αφιέρωμα στα «Λιοντάρια»

HEY_JUID
Από το «Hey Jude» των Beatles του 1968 στον Jude Bellingham της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024. 

Η Αγγλία, η χώρα που "ανακάλυψε" το ποδόσφαιρο, η χώρα που φιλοξενεί το καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, είναι έτοιμη για μια ακόμη πρόκληση, αυτή του Euro 2024, το οποίο αρχίζει σήμερα στη Γερμανία. 



Τα «Τρία Λιοντάρια» είναι στον ίδιο όμιλο με την Δανία, την Σερβία και την Σλοβενία και οι στοιχηματικές εταιρείες την δίνουν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το 2021 στο Γουέμπλεϊ έχασαν στα πέναλτι την κούπα από την Ιταλία ενώ το 1996 διοργάνωσαν την τελική φάση αλλά απέτυχαν ξανά. 

Κλείσιμο
Hey Jude | adidas


Ο μοναδικός τίτλος της Αγγλίας είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 το οποίο κατέκτησε στο Γουέμπλεϊ κερδίζοντας στον τελικό με 4-2 την Δυτική Γερμανία. Τους Άγγλους τους στοιχειώνουν οι χαμένες ευκαιρίες του 1996 και του 2021. 

Η Adidas αποφάσισε να καταγράψει αυτή την απογοήτευση. Δημιούργησε μια ταινία 2 λεπτών για την συμμετοχή της Αγγλίας στο Euro 2024 με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. 

The Beatles - Hey Jude


Ο Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μαζί με τον Χάρι Κέιν τα αστέρια της Εθνικής Αγγλίας αλλά η αθλητική εταιρεία επέλεξε τον Μπέλιγχαμ ως κεντρικό πρόσωπο και τον συνδύασε στην ταινία της με το  «Hey Jude» των Beatles. 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1968. «Πάρτε ένα λυπητερό τραγούδι και κάντε το καλύτερο» έγραφε ο στίχος στον ύμνο των Beatles. Ακούστηκε και το 2012 στο πρωάθλημα της Σίτι. Το βίντεο περιγράφει την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο της Αγγλίας και τελειώνει με τον Μπέλιγχαμ να δίνει... ελπίδα. 

MCFC Win Premier League 2012 - Fans Sing to Hey Jude


Στο βίντεο εμφανίζονται οι παλιοί Θρύλοι της ομάδας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Ίαν Ράιτ. 

«Με αυτή την ταινία θέλαμε να εμπνεύσουμε αθλητές και οπαδούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Τζουντ και των συμπαικτών του, να ξεπεράσουν την πίεση και να τροφοδοτήσουν περαιτέρω την αγάπη τους για το όμορφο παιχνίδι» δήλωσε ο Steve Marks, διευθυντής επικοινωνίας της adidas.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Greg Hackett είπε:  «Η πρώτη μου ποδοσφαιρική ανάμνηση είναι να παρακολουθώ το Euro 96 με τον μπαμπά μου. Από τότε, έχω παρακολουθήσει κάθε τουρνουά και υπάρχει πολύ συναίσθημα όταν σκέφτομαι τι σημαίνει να είσαι οπαδός της Αγγλίας. Θέλαμε να το διοχετεύσουμε σε αυτήν την ταινία, δείχνοντας ότι με τον Τζουντ και την υπόλοιπη λαμπρή νεαρή ομάδα της Αγγλίας, υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι».

Όλα τελειώνουν με ένα κοντινό πλάνο του Μπέλιγχαμ και το εμπνευσμένο σλόγκαν «You Got This».




Ειδήσεις σήμερα:

Πούτιν: Έχουμε φτάσει κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή χάρη στην αλαζονεία της Δύσης

Έρευνα Opinion Poll: Η ακρίβεια έπαιξε ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα - Να πάρει μέτρα η κυβέρνηση λέει το 40%


Ορθώς επιβλήθηκε το πρόστιμο στο «οικόπεδο με τον χλοοτάπητα» λέει ο δήμος Χαλανδρίου και εξηγεί γιατί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ