Euro 2024: Οι Άγγλοι είναι φαβορί στα χαρτιά, αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας, λέει ο Ζίβκοβιτς

Euro 2024: Οι Άγγλοι είναι φαβορί στα χαρτιά, αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας, λέει ο Ζίβκοβιτς

Ο άσος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Σερβίας στην τελική φάση του Euro

zivkovic
Για την πρεμιέρα της Σερβίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κόντρα στην Αγγλία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League από τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε: «Προέρχομαι από μια μεγάλη σεζόν με τον ΠΑΟΚ και τώρα έχουμε το Euro. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και με την Εθνική ομάδα. Είναι σημαντικό το τρόπαιο και τα βραβεία. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι που τον βοήθησα να κατακτήσει τον τίτλο. Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις εμπειρίες που αποκόμισα από αυτή τη χρονιά και στην Εθνική Σερβίας».

Για την πρεμιέρα της Σερβίας στο Euro με αντίπαλο την Αγγλία: «Οι Άγγλοι είναι το φαβορί στα χαρτιά αλλά θα δούμε πώς θα είναι και στο γήπεδο. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας εμείς, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και με όποιον παίζουμε θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλός μας είναι η Αγγλία ή όποια άλλη Εθνική, εμείς παίζουμε για τη νίκη».

Για το αγωνιστικό προσόν της εθνικής του ομάδας: «Ελπίζω ότι το ψηλό παιχνίδι θα είναι ένα από τα ατού μας. Έχουμε καλούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τον χαρακτηρισμό της ψηλής ομάδας».

Κλείσιμο
Για το ότι ακόμα κατέχει το ρεκόρ του νεότερου πρωτοεμφανιζόμενου στην Εθνική Σερβίας, από το 2013 και το παιχνίδι με την Ιαπωνία: «Τέτοια παιχνίδια δεν ξεχνιούνται ποτέ, ήταν απίστευτο το συναίσθημα, έπαιζαν μεγάλα ονόματα, ενώ αποχαιρετούσε και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Σημαίνει πολλά για την καριέρα μου. Ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Για το ότι αρκετοί από τους συμπαίκτες του, όπως και ο ίδιος, ανήκουν στη φουρνιά του 2015: «Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στην Εθνική, οι επτά από αυτούς τα έχουμε περάσει όλα μαζί. Γνωριζόμαστε περίπου 15 χρόνια και είμαι χαρούμενος που είμαστε μαζί. Είμαστε εδώ με έναν στόχο. Να βοηθήσουμε τη Σερβία».


Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο στην Ξάνθη - Δείτε φωτογραφίες

Τηλεοπτικές... καραμπόλες - Η Μαγγίρα φεύγει, Ουγγαρέζος και Πάτρας έρχονται, o Μουτσινάς επιστρέφει


Ο Τσίπρας δηλώνει «παρών»: Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK