Euro 2024: Σοβαρό πρόβλημα για την Αλβανία ενόψει Κροατίας, αμφίβολος ο Ασάνι

Euro 2024: Σοβαρό πρόβλημα για την Αλβανία ενόψει Κροατίας, αμφίβολος ο Ασάνι

Αγωνία στις τάξεις της Αλβανίας λίγα 24ωρα πριν από το μεγάλο ματς με τους Κροάτες, με τον Γιασίρ Ασάνι να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο

asani
Το ιστορικό γκολ του Μπαϊράμι δεν ήταν αρκετό ώστε η εθνική Αλβανίας να ξεκινήσει την πορεία της στο EURO 2024 με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ιταλία γύρισε το παιχνίδι πολύ γρήγορα και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, με την κάτοχο του τίτλου να ξεκινάει με το δεξί.

Ο Σιλβίνιο έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων με την Κροατία (19/06, 16:00) το οποίο θα καθορίσει ουσιαστικά και την πορεία των Αλβανών στο φετινό EURO.

Ένα από τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει να κάνει με την κατάσταση του Γιασίρ Ασάνι. Ο Αλβανός εξτρέμ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο που αποκόμισε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του.

Ο Ασάνι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το χθεσινό πρόγραμμα, με τον Σιλβίνιο να αναμένει να μάθει εντός των επόμενων ωρών εάν θα έχει στη διάθεση του τον 29χρονο ακραίο επιθετικό. Ήταν καταλυτικός για την Αλβανία στα προκριματικά, πετυχαίνοντας τρία μεγάλα γκολ τα οποία οδήγησαν την πατρίδα του στην πρόκριση στα τελικά του EURO 2024.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network