ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Euro 2024: Τι ήταν το... καρδιογράφημα του VAR με το οποίο ακυρώθηκε το γκολ του Λουκάκου στο Βέλγιο - Σλοβακία

Euro 2024: Τι ήταν το... καρδιογράφημα του VAR με το οποίο ακυρώθηκε το γκολ του Λουκάκου στο Βέλγιο - Σλοβακία

Ο Λουκάκου σκόραρε, όμως το VAR φρόντισε να του στερήσει τη χαρά μέσα από το δικό του... καρδιογράφημα και τον αισθητήρα της μπάλας που έχει επιστρατευτεί στο EURO 2024

lukaku
Φαίνεται το είχε η μοίρα του.... Δεν του έφταναν όλες οι χαμένες ευκαιρίες, ο Λουκάκου είχε και το VAR απέναντί του για του ακυρώνει κάθε προσπάθεια που έστελνε στα δίχτυα της Σλοβακίας για την πρεμιέρα του Euro 2024. Το δεύτερο γκολ του που ακυρώθηκε ωστόσο κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο.

Έπειτα από κούρσα του Οπεντά και γύρισμα στην περιοχή, ο Βέλγος φορ σκόραρε για το 1-1, αλλά οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη. Στην αρχή της φάσης άλλωστε ο Οπεντά είχε ακουμπήσει τη μπάλα με το χέρι και επιστρατεύτηκε ο αισθητήρας της μπάλας ώστε να αποσαφηνίσει την κατάσταση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d22h0atjn9ll)


Κλείσιμο
Το «καρδιογράφημα» πρακτικά που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δείκτες ήταν ο αισθητήρας της μπάλας που εντόπισε την επαφή με το χέρι του Οπεντά, σε μια ακόμα απόδειξη που είχαν στα χέρια τους στο VAR, πέρα φυσικά από την εικόνα.

Τελικά μετά και από έλεγχο και στο μόνιτορ ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, με το 1-0 για τη Σλοβακία να παραμένει και τον αισθητήρα να κάνει μια πανηγυρική εμφάνιση μετά την απόφαση να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στα γήπεδα της Γερμανίας με τρόπο ώστε - πέρα από το ημιαυτόματο οφσάιντ - να βοηθάει και στον εντοπισμό των χεριών.


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Συμφωνία... προσεχώς για τα αξιώματα στην ΕΕ - Το «αγκάθι» με τη μισή θητεία Κόστα

Έρχεται το «κιράζ μελτέμ» - Τι είναι, ο Κολυδάς εξηγεί πώς μας επηρεάζει

The Contestant: Μια διεισδυτική ματιά στην εμπειρία του Nasubi, που έμεινε 15 μήνες γυμνός και έτρωγε σκυλοτροφή για τις ανάγκες ενός ριάλιτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK