Euro 2024: Ο Φίλκρουγκ έσπασε το χέρι Γερμανού φιλάθλου στον αγώνα της πρεμιέρας

Euro 2024: Ο Φίλκρουγκ έσπασε το χέρι Γερμανού φιλάθλου στον αγώνα της πρεμιέρας

Πέρα από τα ζητήματα ασφαλείας που προέκυψαν στην πρεμιέρα του Euro, σήμερα η Bild αποκάλυψε κι ένα απρόοπτο με θύμα έναν Γερμανό φίλαθλο που αντί για τον αγώνα με την Σκωτία βρέθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από ένα άστοχο σουτ

Kai
H Γερμανία είναι έτοιμη να διπλασιάσει τις νίκες της στον αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία και να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Euro 2024.

Η νίκη στην πρεμιέρα εναντίον της Σκωτίας έφερε ένα κύμα ευφορίας στους φίλους της Nationalamannschaft, πλην όμως είχε και παράπλευρες απώλειες.

Ο Κάι Φλάτμαν από το Μπρεμερχάφεν πλήρωσε 195€ για να παρακολουθήσει την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και πήρε μια θέση στο πέταλο στην Αρένα του Μονάχου.

Εκεί όμως τον βρήκε και το σουτ του Φίλκρουγκ στην προθέρμανση και του έσπασε το αριστερό χέρι! Έτσι παρακολούθησε τον αγώνα στο κινητό του σε νοσοκομείο του Μονάχου.

Κλείσιμο
Bildschirmfoto_2024-06-18_um_17_57_53


Το απρόοπτο συμβάν δεν πτόησε καθόλου τον 43χρονο οπαδό της Μπάγερν, καθώς είναι έτοιμος να παρακολουθήσει το ματς με τους Μαγυάρους στο γήπεδο της Στουτγάρδης, πάλι πίσω από την εστία.

Bildschirmfoto_2024-06-18_um_17_26_39


Ο «δράστης», ως ελάχιστη ένδειξη συγνώμης, θα του στείλει ένα δέμα με μια φανέλα και άλλα σουβενίρ, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, που δε φημίζεται για τη γενναιοδωρία της και τελεί υπό καθεστώς μνημονίου. Γι αυτό άλλωστε δέχτηκε και την ιλιγιώδη προσφορά της Nike, που από το 2026 θα αντικαταστήσει την adidas ως επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού τερματίζοντας μια συνεργασία 50 και πλέον χρόνων.

Bildschirmfoto_2024-06-18_um_17_27_13



Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιόρκα: Εξαγριωμένοι ντόπιοι φωνάζουν «φύγετε, φύγετε, φύγετε» για να διώξουν τους τουρίστες από τις παραλίες – Δείτε βίντεο

Νέος κανονισμός πυροπροστασίας: Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες μέχρι την Παρασκευή - Ποια μέτρα ανεστάλησαν για φέτος

Μαρίν Λεπέν: Στροφή 180 μοιρών για την αποχώρηση της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ και τη σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK