Κιλιάν Εμπαπέ: Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα παίξει, λέει τώρα ο πρόεδρος της FFF

Το μεγάλο αστέρι των Γάλλων συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ρεπορτάζ μετά το κάταγμα στη μύτη, που μπορεί να του στερήσει το υπόλοιπο Euro 2024

Μία κρύο, μία ζέστη όσον αφορά το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ και την παρουσία του στο υπόλοιπο Euro 2024.

Έκτός του ότι παραμένει άγνωστο το εάν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, οι δηλώσεις δίνουν και παίρνουν - ενώ το αυτό συμβαίνει και με τα σενάρια του Τύπου.

Ήταν η «L' Equipe» εκείνη που άνοιξε τον χορό, λέγοντας πως μετά το σπάσιμο του Εμπαπέ στο ματς κόντρ στην Αυστρία, ο σούπερ σταρ της εθνική Γαλλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση της ζημιάς, κάτι που θα σήμαινε πως θα έμπαινε πρόωρο τέρμα για εκείνον στη διοργάνωση.

Ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν προσπάθησε να φανεί καθησυχαστικός, λέγοντας πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, για να έρθει μετά ο πρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό, και να δηλώσει ότι ο παίκτης δεν θα ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι.

Στα... καπάκια βγαίνει η «Le Figaro» και ισχυρίζεται πως ο Εμπαπέ θα μείνει εκτός από τα δύο εναπομείναντα ματς των ομίλων, πριν πάρει πάλι τη σκυτάλη ο Ντιαλό και δηλώσει:

«Οι πρώτες αντιδράσεις του οργανισμού του είναι αρκετά θετικές, οπότε δεν σκοπεύουμε να κάνουμε εγχείρηση τώρα. Είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε το εάν θα παίξει στο υπόλοιπο τουρνουά ή και να θέσουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την κατάστασή του.

Προφανώς έγιναν κάποιες εξετάσεις εκείνη την ώρα και βγήκαν κάποια συμπεράσματα αρκετά γρήγορα. Προσπάθησαν να μειώσουν τις συνέπειες του κατάγματός του για να μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Όπως προείπα, δεν υπάρχει πλάνο για άμεση εγχείρηση. Περιμένουμε να εξελιχθούν κάποια πράγματα για να ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται».

Τέλος, πάνω-κάτω τα ίδια δήλωσε και ο Ντεσάν, που σε συνέντευξη για λογαριασμό της FFF (Fédération Française de Football) ανέφερε ότι  ο επιθετικός του ήταν καλύτερα ήδη από την αμέσως επόμενη ημέρα του ματς, αλλά είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να την παρακολουθούν ώρα με την ώρα χωρίς να λένε μεγάλα λόγια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr