Euro 2024: Ντερμπάρα ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία - Πού θα δείτε τα σημερινά παιχνίδια

Euro 2024: Ντερμπάρα ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία - Πού θα δείτε τα σημερινά παιχνίδια

Με τρία ματς και το σημερινό τηλεοπτικό αθλητικό πρόγραμμα

spain-italy-euro2024
Ημέρα με δυνατά ματσαρίσματα είναι η Πέμπτη (20/6) για το Euro 2024, με το ντέρμπι των Ισπανών και των Ιταλών, με το οποίο κλείνει η δεύτερη αγωνιστική στον Β' όμιλο, να ξεχωρίζει.

Χρονικά θα γίνουν πρώτα τα ματς για το Γ' γκρουπ, εκεί όπου μόνο η Αγγλία έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο έως τώρα. Η κεφαλιά του Τζουντ Μπέλινγκαμ για τα «τρία λιοντάρια» ήταν αρκετή ώστε να επικρατήσουν των Σέρβων (1-0), αν και η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της και άγχωσε τον κόσμο της ενόψει της συνέχειας. Για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Δανία - Αγγλία, που μπορεί να δώσει από σήμερα την πρόκριση στη δεύτερη εάν κερδίσει και δεν έχει υπάρξει νικητής στο Σλοβενία - Σερβία.

Σέρβοι και Σλοβένοι παίζουν στις 16:00. Η ομάδα των Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς θέλει να πάρει αυτό το βαλκανικό ντέρμπι μιας και τελευταία αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει τους Άγγλους και εκεί η λογική λέει πως τα πράγματα είναι δύσκολα όσο μέτριο και να είναι προς ώρας το φαβορί. Μιλώντας για παίκτες του Παναθηναϊκού, στο ματς αυτό αναμένεται να δούμε τέσσερις από αυτούς μιας και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα πάρει τη θέση του Κόστιτς στην αρχική ενδεκάδα της Σερβίας, με τον τελευταίο να τραυματίζεται και να χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Το πιο εμπορικό ματς οι διοργανωτές το κράτησαν για το τέλος της ημέρας, με τις δύο από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ισπανία και Ιταλία, να αποσκοπούν στο 2/2 που θα φέρει μία από τις δύο στην επόμενη φάση. Η παλικαρίσια ισοπαλία της Αλβανίας κόντρα στην Κροατία χθες, Τετάρτη, δίνει τη δυνατότητα -πάντα στο ενδεχόμενο νίκης- είτε στη «ρόχα» είτε στη «σκουάντρα ατζούρα» να καθαρίσουν το μυαλό τους κατά την τελευταία αγωνιστική, να ξεκουράσουν παίκτες και να κοιτάξουν τα νοκ άουτ. Προφανώς πολύ δύσκολο ματς για προβλέψεις, με τρεις ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια στα τέσσερα προηγούμενα Euro.

Τα ματς της ημέρας:

16:00 Σλοβενία - Σερβία /ΕΡΤ1
19:00 Δανία - Αγγλία /ΕΡΤ1
22:00 Ισπανία - Ιταλία /ΕΡΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ