Ο Λίνεκερ αστειεύτηκε με την αρχή φαλάκρας του Λάμπαρντ κι εκείνος έμεινε αποσβολωμένος - Δείτε βίντεο

Ο Λίνεκερ αστειεύτηκε με την αρχή φαλάκρας του Λάμπαρντ κι εκείνος έμεινε αποσβολωμένος - Δείτε βίντεο

Ο Γκάρι Λίνεκερ είναι γνωστός για τις ατάκες του αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν είδε από πού του ήρθε

lampard
Την ψυχολογία του Φρανκ Λάμπαρντ έσπασε για τα καλά ο Γκάρι Λίνεκερ με μία και μόνο κουβέντα του, κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει.

Ο Άγγλος παρουσιαστής και πρώην διεθνής είχε καλεσμένο ως σχολιαστή τον επίσης παλιό διεθνή με τα «τρία λιοντάρια», που μάλλον θα το σκεφτεί διπλά και τριπλά για το αν θέλει να ξανά βρεθεί στο πάνελ μέχρι το τέλος του Euro 2024.

Κι αυτό γιατί σε μια συζήτηση των δύο για τις οθόνες στη Γερμανία ο Λάμπαρντ κατέληξε να λέει πως δεν θα βλέπανε τίποτα παρά μόνο το πίσω μέρος των κεφαλιών τους. «Ποιος θα ερχόταν για να δει ένα τέτοιο θέαμα;», αναρωτήθηκε.

Τότε ο Λίνεκερ του στέλνει συστημένη απάντηση, λέγοντάς του πως, «Σίγουρα κανείς δεν θέλει να δει το δικό σου πίσω μέρος του κεφαλιού αυτόν τον καιρό», αναφερόμενος στην αρχή φαλάκρας του «Super Frank».

Κλείσιμο
Ο Λάμπαρντ παίρνει ένα δευτερόλεπτο για να συνειδητοποιήσει τι του έχει πει ο Λίνεκερ, ψάχνει συμπαράσταση δίπλα του αλλά δεν τη βρίσκει και στη συνέχεια βυθίζεται στις σκέψεις του φανερά ενοχλημένος από την ατάκα που είχε ακούσει λίγο νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο:



Κι αν από τον Λάμπαρντ (μάλλον) τη γλίτωσε, δημοσιεύματα θέλουν τον Λίνεκερ να παραβιάζει τους όρους της συμφωνίας του με τη νέα του τηλεοπτική στέγη, το BBC, και ίσως η στάση του αυτή να έχει άμεσες κυρώσεις. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ξανά πως διαφημίζει ρούχα άλλων εταιριών, με πιο πρόσφατο περιστατικό πριν από μερικά 24ωρα όταν και φόρεσε ένα πράσινο μπλουζάκι από τη δικιά του εταιρία ένδυσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ