Πάτησε γρασίδι ο Εμπαπέ χωρίς μάσκα, κρατιέται ζεστός για τη συνέχεια και περιμένει - Δείτε βίντεο

Πάτησε γρασίδι ο Εμπαπέ χωρίς μάσκα, κρατιέται ζεστός για τη συνέχεια και περιμένει - Δείτε βίντεο

Ο σταρ της Γαλλίας ως γνωστόν έχει σπάσει τη μύτη του στην πρεμιέρα του Euro 2024 και περιμένει να πάρει το «ΟΚ» για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

mbappe-myti
Άλλη μία ημέρα αγωνίας για την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ επικρατεί στις τάξεις των Γάλλων.

Ο αρχηγός της ομάδας χτύπησε στον ώμο του Κέβιν Ντανζό της Αυστρίας κατά το πρώτου του ματς στο φετινό Euro 2024 σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη, το οποίο μέχρι και εχθές τον είχε θέσει εκτός δράσης.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συμμετείχε σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, 30 λεπτά μετά την έναρξη της προπονητικής συνεδρίας των υπολοίπων.

Όπως φαίνεται και στο προσωποκεντρικό βίντεο που ετοίμασαν οι «μπλε» για το αστέρι τους, ο Εμπαπέ δεν φοράει τη μάσκα που έψαχνε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά έναν ειδικό επίδεσμο που κρατάει τη μύτη στη σωστή της θέση ώστε να επουλωθεί το τραύμα. Κάτι τέτοιο βέβαια θα άλλαζε σε κανονικές συνθήκες αγώνα, αφού φαντάζει αδύνατο να μην χρειαστεί ο έξτρα εξοπλισμός εάν θέλει να αγωνιστεί.

Κλείσιμο
Το επόμενο ματς της εθνικής Γαλλίας είναι αύριο, Παρασκευή 21/6, κόντρα στην Ολλανδία. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του, αλλά εικάζεται πως εάν προπονηθεί κανονικά σήμερα, τότε αύριο σίγουρα θα αγωνιστεί κάποια στιγμή εφόσον τον έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια του ματς.

Φυσικά, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει κανονικά βασικός, απάντηση που λογικά θα δώσει τελευταία στιγμή ο Ντιντιέ Ντεσάν στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, έτσι ώστε να μπει και ένα τέλος σε όλα αυτά τα αντιφατικά που έχουν ακουστεί τα προηγούμενα 24ωρα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ