Euro 2024: Η Σερβία ζητά την τιμωρία των Κροατίας και Αλβανίας και απειλεί με αποχώρηση από τη διοργάνωση

Euro 2024: Η Σερβία ζητά την τιμωρία των Κροατίας και Αλβανίας και απειλεί με αποχώρηση από τη διοργάνωση

Την παραδειγματική τιμωρία των Αλβανών και των Κροάτων ζητάει η Σερβία λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων στη μεταξύ τους αναμέτρηση, απειλώντας μάλιστα μέχρι και με αποχώρηση από το Euro 2024.

servia-alvania
Με αποχώρηση από το Euro 2024 απειλεί η Σερβία! Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της, Γιόβαν Σουρμπάτοβιτς γνωστοποίησε με δηλώσεις του ότι η χώρα θα ζητήσει από την UEFA την παραδειγματική τιμωρία των Αλβανών και των Κροάτων για τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν κατά τη διάρκεια της μεταξύς τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων.

Ο Σουρπάτοβιτς τόνισε ότι η Σερβία θα ζητήσει να τιμωρηθούν αυστηρά και οι δύο χώρες για τις συμπεριφορές των οπαδών τους, καθώς πρόσθεσε ότι εάν η UEFA δεν προχωρήσει σε πράξεις, τότε θα εξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης της από το Euro.

«Θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία της Κροατίας και της Αλβανίας και είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί ακόμη και εάν αυτό μας κοστίσει την συμμετοχή μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιβληθεί τιμωρία, και εάν αυτό δεν γίνει τότε θα σκεφτούμε το πώς θα αντιδράσουμε», είπε.

Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ