Euro 2024: Η Ισπανία πήρε το ντέρμπι με Ιταλία, απογοήτευσε πάλι η Αγγλία, σώθηκε στις καθυστερήσεις η Σερβία - Δείτε τα γκολ

Euro 2024: Η Ισπανία πήρε το ντέρμπι με Ιταλία, απογοήτευσε πάλι η Αγγλία, σώθηκε στις καθυστερήσεις η Σερβία - Δείτε τα γκολ

Η εντυπωσιακή Ισπανία μετά την Κροατία νίκησε 1-0 και την Ιταλία εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στους 16 - Η Αγγλία δεν βλεπόταν στο 1-1 με τη Δανία, αλλά παραμένει αήττητη - Η Σερβία ισοφάρισε στο 90'+6' τη Σλοβενία και στον Γ' όμιλο όλα θα κριθούν στο φινάλε

euro24-4arthrou
Η νέα γενιά της Ισπανίας (με μικρές αλλά σημαντικές δόσεις εμπειρίας) κάνει περίπατο μέχρι στον «όμιλο του θανάτου» (Β') του Euro 2024 καθώς νίκησε και στο δεύτερο ντέρμπι και πλέον ετοιμάζεται για τα νοκ άουτ... Αντιθέτως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία μετά τα ζόρια της πρεμιέρας με την Αλβανία σήμερα ήταν πάλι κακή και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου έχοντας μπροστά της έναν τελικό με τους Κροάτες.

Στον τρίτο όμιλο η Αγγλία ναι μεν είναι αήττητη, αλλά συνεχίζει να προβληματίζει και η ισοπαλία κόντρα στη Δανία οφείλεται στην αστοχία των αντιπάλων της και μόνο. Βέβαια αήττητοι είναι Δανοί και Σλοβένοι, αλλά οι αμφότεροι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός αν ηττηθούν την τελευταία αγωνιστική Σερβία και Αγγλία αντίστοιχα... Κι οι Σλοβένοι θα έχουν βγάλει τα μάτια τους καθώς μέχρι το 90'+6' κρατούσαν το τρίποντο κόντρα στους Σέρβους.


Ισπανία-Ιταλία 1-0 (Β' όμιλος)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d253iti4uwg1)

Η Ισπανία μετέτρεψε και αυτό το ντέρμπι του Β' ομίλου σε παράσταση για έναν ρόλο επικρατώντας με το φτωχό 1-0 των Ιταλών που απογοήτευσε.

Κλείσιμο
Οι Ίβηρες περιόρισαν στο ελάχιστο τους κατόχους του τίτλου, κυριάρχησαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, αλλά ο εξαιρετικός Ντοναρούμα (ο κορυφαίος της Ιταλίας) νικήθηκε μια φορά κι αυτή από συμπαίκτη του.

Στο 55' ο Καλαφιόρι, ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση στο ντεμπούτο του με την Αλβανία, είδε τον Ντοναρούμα να ακουμπά τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα στην κεφαλιά του Μοράτα και να τη στέλνει στο γόνατο του κι από εκεί στα δίχτυα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d254dt4n4969)


Άτυχη στιγμή, δίκαιη εξέλιξη με τους Ισπανούς να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες και τους Ιταλούς απλά στο φινάλε να προσπαθούν να βρουν με γεμίσματα μια φάση η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Β' όμιλος
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Ισπανία – Κροατία 3-1
Ιταλία – Αλβανία 2-1

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής
Κροατία – Αλβανία 2-2
Ισπανία – Ιταλία 1-0

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής
24/6, 22:00 Κροατία – Ιταλία
24/6, 22:00 Αλβανία – Ισπανία

Η βαθμολογία
1.Ισπανία, 4-0, 6
2.Ιταλία, 2-2, 3
3.Αλβανία, 3-4, 1
4.Κροατία, 2-5, 1

Σλοβενία-Σερβία 1-1 (Γ' όμιλος)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d24xv8a67tzd)


Δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δεύτερη ισοπαλία... Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο χορταστική όσο εκείνη του 2000 (3-3), αλλά και πάλι αυτή που χρειάστηκε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ ήταν οι Σέρβοι (πριν από 24 χρόνια το έκαναν από 0-3, 3-3 μέσα σε 6 λεπτά παίζοντας με 10 παίκτες).

Οι Σλοβένοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες κι ένα δοκάρι με την Σερβία να απειλεί μόνο μία φορά.

Στο β' ημίχρονο οι «όρλοβι» βελτιώθηκαν, αλλά ο Μίτροβιτς σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες και στο 69' ο Καμίντσικ σόκαρε τους Σέρβους πετυχαίνοντας το 1-0. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Σλοβένοι θα πάρουν το τρίποντο και σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, στο 90'+6' στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γιόβιτς ισοφάρισε σε 1-1 και πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Αγγλία-Δανία 1-1 (Γ' όμιλος)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d250pohnwrgh)


Δεύτερο ματς της Αγγλίας στο Euro και δεύτερη απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του Σάουθγκεϊτ, η οποία παρόλα αυτά έχει 4 βαθμούς και είναι πρώτη στον όμιλο.

Τα «τρία λιοντάρια» προηγήθηκαν νωρίς (18') με τον Κέιν (πρώτο του γκολ), αλλά νωρίς (27') δέχθηκαν και την ισοφάριση από το τρομερό σουτ του Χιούμλαντ. Κι από εκείνο το σημείο και μετά οι Δανοί κυριάρχησαν με τους Μπέλιγχαμ, Σάκα να είναι εξαφανισμένοι (όπως κι οι υπόλοιποι σταρ των Άγγλων). Ωστόσο παρά τις 16 τελικές (!) οι Δανοί δεν βρήκαν στόχο και κινδυνεύουν αν ηττηθούν από την Σερβία να μείνουν εκτός συνέχειας, ενώ η Αγγλία θα κινδυνεύσει μόνο σε περίπτωση βαριάς ήττας από την Σλοβενία.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Σλοβενία-Δανία 1-1
Σερβία-Αγγλία 0-1

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής
Σλοβενία – Σερβία 1-1
Δανία – Αγγλία 1-1

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής
25/6, 22:00 Αγγλία – Σλοβενία, ΕΡΤ1
25/6, 22:00 Δανία – Σερβία, ΕΡΤ3

Η βαθμολογία
1.Αγγλία, 2-1, 4
2.Δανία, 2-2, 2
3.Σλοβενία, 2-2, 2
4.Σερβία,1-2, 1

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Σερί πλειστηριασμών μετά τη μεζονέτα και για γραφεία στην Αθήνα

Τhe Ilisian: Το νέο όνομα του Hilton της Αθήνας

Ποιοι και πότε θα πάρουν το «κοινωνικό μέρισμα» από τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK