EURO 2024, Σπαλέτι: «Ήταν πολύ δυνατοί, άξιζαν να κερδίσουν»

EURO 2024, Σπαλέτι: «Ήταν πολύ δυνατοί, άξιζαν να κερδίσουν»

Ο Ιταλός τεχνικός, Λουτσιάνο Σπαλέτι, παραδίδεται στην Ισπανία Λουίς Nτε λα Φουέντε και βεβαιώνει ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν περισσότερα από όσα έκαναν στο ματς

spaleti
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν πολύ σκληρός με την ομάδα του σε δηλώσεις μετά την ήττα με 1-0 από την Ισπανία στο μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου του EURO 2024.

«Η διαφορά ήταν η φρεσκάδα, ήταν πολύ πιο φρέσκοι από εμάς. Αργούμε να πάρουμε αποφάσεις. Το κλειδί στο πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο: ήμασταν κάτω από αυτό που χρειάζεται για να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο», τόνισε χωρίς διάθεση για δικαιολογίες.

«Απέναντι σε μια ομάδα με αυτή την τεχνική ποιότητα και το ποδόσφαιρό της, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε ή να κάνουμε τίποτα. Η μπάλα υπαγόρευσε την ετυμηγορία απέναντι σε μια ομάδα που δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα λόγω της ανωτερότητάς της. Ήμασταν μια ομάδα που έχει παίξει αργό ποδόσφαιρο. Ανακτούσαμε την μπάλα, αλλά τη χάναμε πολύ γρήγορα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς», είπε ο Ιταλός προπονητής.

«Όλοι θέλουμε να αντιγράψουμε το παιχνίδι της Ισπανίας γιατί παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τους άξιζε να κερδίσουν. Ήταν μόνο με ένα γκολ, αλλά το άξιζε. Μπορέσαμε να πλησιάσουμε το τέρμα τους και να δημιουργήσουμε στα τελευταία είκοσι λεπτά. Η φυσιολογική συμπεριφορά της ομάδας μας δεν είναι αυτή. Σήμερα ως ομάδα, ήμασταν πολύ μακριά από το επίπεδό μας. Όταν σκεφτόμασταν και προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι, σκεφτήκαμε άλλες καταστάσεις. Μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να ανακτήσουμε την μπάλα πολύ ψηλά ή στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν ήταν δυνατό», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η σατανική πεθερά που σκότωσε τη νύφη της στο Λεωνίδιο

Νέο χτύπημα της Μπιάνκα Σενσόρι από το Παρίσι: Κάλυψε τα στήθη της μόνο με τιράντες - Δείτε φωτογραφίες

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πυροπροστασία ακινήτων και τα ακαθάριστα οικόπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK